Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

19/6 Ρους,Dilemma | Τεχνόπολις , Συναυλία "18 Άνω"


O Ρους και οι Dilemma στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει η Μονάδα Απεξάρτησης  «18 Άνω», την Τρίτη 19 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι). 
Θα μοιραστούν τη σκηνή με Υπόγεια Ρεύματα, Domenica,  Gad και Transistor
Ώρα έναρξης : 20.00.
Είσοδος ελεύθερη.

1st Troll Festival - Σπύρος Γραμμένος- Τζίβες και Κοτσίδες (Live)

"Το ....χαστούκι.........."

Και τα "χαστούκια" δίνουν και παίρνουν... Δείτε στιγμιότυπο όσων δεν έδειξαν οι κάμερες την Τρίτη 12 Ιουνίου στο Socialista .




"Παντελώς Jazzεμένος", ο Γεράσιμος Γεννατάς χαστουκίζει τον Παντελή Αμπαζή. Ο Λάμπρος Φισφής παρακολουθεί απορημένος.










πηγή φωτογραφίας : https://www.facebook.com/musicomgreece



* Στην πραγματικότητα, το χαστούκι αυτό αποτελεί κομμάτι του σεναρίου της νέας παράστασης "Παντελώς Jazzεμένοι"

Ο εγγονός του «πατέρα του ευρώ» απορρίπτει το δημιούργημά του!

πηγή : tsantiri.gr




Ο εγγονός του «πατέρα του ευρώ» απορρίπτει το δημιούργημά του!

Ο εγγονός του «πατέρα του ευρώ» απορρίπτει το δημιούργημά του!
Η «αυτομόληση» του Στέφαν Βέρχαν από τους Χριστιανοδημοκράτες στους Ελεύθερους Ψηφοφόρους, κρύβει πίσω της μία σημαντική μεταστροφή στην κοινή γνώμη της Γερμανίας.
Ο ιδρυτής των γερμανών Χριστιανοδημοκρατών καιπρώτος καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας μετά τον πόλεμο, ο Κόνραντ Αντενάουερ, υπήρξε ο κυριότερος εκφραστής της ιδέας για μία ενωμένη Ευρώπη με ένα κοινό νόμισμα.
Το ευρώ θεωρείται εν πολλοίς το σημαντικότερο «παιδί του» στην προσπάθεια συγκρότησης τηςΕΟΚ και στη συνέχεια της ΕΕ, αλλά το εγγόνι του δείχνει να έχει εντελώς διαφορετική άποψη και μάλιστα την προωθεί και στην γερμανική πολιτική σκηνή.
Ο Στέφαν Βέρχαν αυτομόλησε με κάθε επισημότητα από τους Χριστιανοδημοκράτες στην Βαυαρία, προκειμένου να προσχωρήσει στους «Ελεύθερους Ψηφοφόρους», την περασμένη εβδομάδα, ένα σαφώς ενισχυόμενο κόμμα ευρωσκεπτικιστών που πλέον εξετάζει την πιθανότητα να κατέβει και στις γενικές εκλογές του 2013.
Σε δηλώσεις του, ο Βέρχαν είπε ότι η χρηματοδότηση χωρών όπως η Ελλάδα για να διασωθούν εντός της ευρωζώνης «δεν έχει καμία σχέση με το ευρωπαϊκό όραμα των ανθρώπων που την θεμελίωσαν», όπως ο ίδιος ο παππούς του.
Οπως σημειώνει το Reuters, ο εγγονός του Αντενάουερ δεν έχει σε καμία περίπτωση το ηθικό κύρος που προγόνου του, που μεταξύ άλλων χαρακτηρίστηκε ο «μεγαλύτερος Γερμανός όλων των εποχών». Επιχειρηματίας που δεν έχει διεκδικήσει κάποιο πολιτικό αξίωμα, ο Βέρχαν αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της μεταστροφής της γερμανικής κοινής γνώμης σε σχέση με την Ευρωζώνη.
Αντίστοιχες τάσεις καταγράφονται και σε άλλες χώρες που εισφέρουν στο ταμείο διάσωσης, όπως η Αυστρία, η Ολλανδία και η Φινλανδία.
Μετά από δεκαετίες ενοχών για τους Ναζί και «αλεργίας» για ο.τιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί «εθνική» προσέγγιση, οι Γερμανοί δείχνουν να επανεξετάζουν τις θέσεις τους έναντι της Ευρώπης.
Το Μάιο, ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης Τθίλο Σαράζιν εξέδωσε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Η Ευρώπη δεν χρειάζεται το Ευρώ» και μέσα σε λίγες ημέρες αυτό αναρριχήθηκε στην κορυφή των πωλήσεων. Οπως υποστηρίζει, μεταξύ άλλών, ο συγγραφέας, η Γερμανία πληρώνει τις υπερχρεωμένες χώρες μόνο επειδή έχει ακόμη ενοχές για το Ολοκαύτωμα.
Αυτή η αντίληψη εκτιμάται ότι σταδιακά τους Ελεύθερους Ψηφοφόρους στο ρόλο του προνομιακού συνεργάτη σε μία μελλοντική κυβέρνηση, ρόλο που μέχρι σήμερα είχαν οι Φιλελεύθεροι. Ο ηγέτης τους Χιούμπερτ Αϊβάνγκερ αναφέρει το ethnos.gr, εκτιμά ότι «οι συντηρητικοί ψηφοφόροι που ψήφιζαν το CDU και το FDP είναι ενάντια στις διασώσεις, αναζητούν εναλλακτικό πολιτικό φορέα και νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε την ψήφο τους».
Οπως πολύ σωστά σημειώνει ο συντάκτης του Reuters, η εμπειρία της ανόδου των Πειρατών, με μόνο αίτημα το ελεύθερο διαδίκτυο, δείχνει ότι στην γερμανική Βουλή μπαίνουν όλο και πιο εύκολα διάφορες «πειρατικές» δυνάμεις.
Και ο Αντενάουερ θα πρέπει να «γυρίζει στον τάφο του» βλέποντας το ίδιο του το αίμα να έχει επιβιβαστεί σε ένα από αυτά τα πειρατικά.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

"Παντελώς Jazzεμένοι" | Socialista, Καλοκαιρινές διακοπές

Μια βραδιά στο Socialista... "Παντελώς Jazzεμένη"



Μια βραδιά στο Socialista... "Παντελώς Jazzεμένη"


by Nadia Denelava




Τι  γίνεται   όταν συναντιούνται  η  jazz-rock  αισθητική  με   άσματα  λαικά, γνώριμα , αγαπημένα  και  μελωδίες  που  θυμίζουν  άλλη  εποχή –κι όλα αυτά δοσμένα  με  μια  «μουσικοθεατρική»   παράσταση ,με δόσεις  πρόζας, γέλιου  και  πηγαίου χιούμορ.
Στη σκηνή  του socialista  βρέθηκαν  ο  Παντελής  Αμπαζής  απόφοιτος  της  ανωτάτης  ζαμπετικής,  οι  εκφραστικότατοι   Αντώνης  Λουδάρος  και  Γεράσιμος  Γεννατάς , ο Λάμπρος  Φισφής   και  η  πιο jazz-rock  νότα  Άντα     Λιβιτσάνου .
Και   επειδή  περνάμε  μια  περίοδο   που το χαμόγελο  είναι  σπάνιο  έως  εντελώς  δυσέρευτο   η εν  λόγω  παρέα, πιστοποιώ   ότι   μας έκανε  να  χαμογελάσουμε  φεύγοντας:  o  εκρηκτικός  Λάμπρος  Φισφής, πραγματικά  ενθουσίασε  το  κοινό, μ’  ένα είδος    stand up  comedy,ατάκες  ευφυέστατες ,παραστατικότητα  και    καυστικό  χιούμορ  για  τα « κακώς» ή   «καλώς» κείμενα  των  Ελλήνων  και   μη ,δίνοντας  μια χαρακτηριστική  εικόνα της   ελληνικής  καθημερινότητας.
Την  σκυτάλη   πήρε  ο  επεισοδιακός  τραγουδοποιός    Παντελής  Αμπαζής, με  τη συνοδεία των  λαικών  κοριτσιών   φυσικά,   παρουσιάζοντας  τραγούδια  από  την  προσωπική  του δισκογραφία  με  το κέφι  και  την  ζωντάνια  που τον διακρίνει, όπου  η θεματολογία καταπιάνεται  με  καταστάσεις   γνωστές  σε  όλους, που σίγουρα  μας  κάνουν   να χαμογελάμε  με  πονηριά, έτσι  παρελαύνουν  ανήσυχες και απαιτητικές   πεθερές, «εντυπωσιακοί» κοντοί, με την καλή  έννοια,  το γυναικείο  στοιχείο  και  οι  λάτρεις  του γυναικείου  φύλου, άντρες  -γυναίκες ,ρομαντικοί  και  μη ,συνηθισμένοι  ή όχι, όλοι χορεύουν  σε ρυθμούς  άλλοτε  πιο  λαικούς   κι άλλοτε ,ελαφρώς  swing
Και  επειδή όπως φάνηκε πρόκειται  για  ένα   μουσικοθεατρικό   δρώμενο, οι  Γεράσιμος  Γεννατάς   και  Αντώνης  Λουδάρος, έδωσαν  το δικό  τους  στίγμα  με εύστοχους  διαλόγους και  ατάκες  αλλά  και  αρκετή  μουσική  κομμάτια  θεατρικά –κινηματογραφικά –«Έχω απόψε  ραντεβού»   , ένα ντουέτο  έκπληξη  Αντώνη  Λουδάρου- Άντας   Λιβιτσάνου, στο  «Rehab» , της Amy Winehouse  και  άλλα αγαπημένα ,όπως  «Πήρα κόκκινα γυαλιά», « Ρίτα –Ριτάκι  »   που  έδωσαν  μια  κεφάτη  και  ρομαντική  χροιά  σ’αυτό  το πολύ ζεστό καλοκαιρινό   βράδυ…
Φυσικά  δεν  έλειπαν  και  τα  all  time classic ρόκ  κομμάτια –παρεμβολές   από  την   Άντα   Λιβιτσάνου   σε ρόλο  rocknroll   queen,μας   θύμισε   κομμάτια  από  Blondie  μέχρι GunsnRoses, με τη βοήθεια  της εξαιρετικής  μπάντας  «Hasta  Banana».
Έτσι , ένα  ίσως  από τα πιο ζεστά βράδια  του φετινού καλοκαιριού  έκλεισε  με  τις πολυπόθητες   -80’s hit - καλοκαιρινές διακοπές,
 «Θυμήσου  τα καλοκαίρια  εκείνο τον καιρό…»


Ένα μικρό δείγμα απ' το κλίμα που επικράτησε εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=T0WmRrE6ecA

DJ SPERY… “KAMERAV”



Το «Kamerav», είναι ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι του New Gypsy συγκροτήματος !Deladap από την Βιέννη, με την συμμετοχή του μοναδικού Βούλγαρου Jony Iliev στα φωνητικά, της Jazz φωνής των Βαλκανίων, όπως αποκαλείται.
Πρόκειται για ένα Gypsy Balkan τραγούδι, που παίρνει έναν πιο ethnic χαρακτήρα μέσα από το remix της Dj Spery που δίνει στο κομμάτι ρυθμούς που θυμίζουν αργό Moombahton!
Το τραγούδι ηχογραφήθηκε το 2009 και το remix ετοιμάστηκε τον Ιούνιο του 2012 από την Dj Spery και τον Ikee Papadimitriou, στην παραγωγή.
O Stani Vana, παραγωγός των !Deladap, ονόμασε το τραγούδι Kamerav που σημαίνει «Υπόσχεση» στην γλώσσα των Τσιγγάνων της Βουλγαρίας.


                                  
Είπε για το Kamerav…


“Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τις καλοκαιρινές νύχτες, για να εκφράσει η ψυχή τα όνειρά της.. Εκείνες τις νύχτες τις απέραντες, χαμένες μέσα στην θάλασσα και το βραδινό αεράκι όπου οι μελωδίες της καρδιάς δημιουργούν με τους ήχους της φύσης την τελειότερη αρμονία!
Τότε που μ’ ένα μαγικό τρόπο γεννιούνται μουσικές μόνο και μόνο για να συνοδέψουν τις βαθύτερες εξομολογήσεις.. για έρωτες, για πάθη , για υποσχέσεις.
Kamerav”, σημαίνει υπόσχεση στην γλώσσα των Ρομά. Υπόσχεση που ανυπομονείς να πραγματοποιηθεί ή που νοσταλγείς γιατί τελικά, δεν τηρήθηκε..
Μαζί με τη νοσταλγία, έρχονται και οι αναμνήσεις. Θα δεις να περνά από μπροστά σου ό,τι αγάπησες, ό,τι λάτρεψες.. Θα είναι τόσο μαγική αυτή η σκηνή που δε θα περιμένεις πια υποσχέσεις άλλων.. ΕΣΥ θα γίνεις η υπόσχεση του εαυτού σου!
ΕΣΥ που θέλεις να ζεις την κάθε στιγμή και την κρατάς παντοτινή σύντροφο στην καρδιά σου!”
Spery

Η Dj Spery ανοίγει τη συναυλία του Goran Bregovic !


Dj Spery |Περιοδεία “Balkan Extravaganza”

o   Goran Bregovic concert @ Τεχνόπολις δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) ,30 Ιουνίου

o   «Le cinema», Ρόδος (25ης Μαρτίου) 6,7 Ιουλίου

Με χαρά ανακοινώνεται ότι η Dj Spery επελέχθει να ανοίξει τη συναυλία του Goran Bregovic στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 30 Ιουνίου.
Στη συνέχεια ακολουθεί tour σε διάφορα clubs της Μεσογείου. Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Ιουλίου θα εμφανιστεί στο «Le cinema» στη Ρόδο. Ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν ημερομηνίες με τις επόμενες εμφανίσεις της σε Κω, Μυτιλήνη, Αλικαρνασσό, Βαρκελώνη κ.α. μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη που θα παίξει στο Παρίσι.

Dj  Spery…. Ήχοι από πνευστά, ξέφρενοι ρυθμοί, τσιγγάνικες μελωδίες….
            Το σκηνικό αυτό, αποτελεί τρόπο ζωής για την Dj Spery που εδώ και 4χρόνια, οργανώνει party με σκοπό την υλοποίηση του Balkanization Project: να διαδώσει δηλαδή τους Βαλκανικούς ήχους από πόλη σε πόλη!
            Σε μια συναυλία του Goran Bregovic ανακαλύπτει πόσο ξεσηκωτική είναι αυτή η μουσική και αρχίζει να συλλέγει δίσκους από τις καλύτερες μπάντες των Βαλκανίων. Μέχρι την στιγμή που θέλησε να «ντύσει» με αυτούς τους ήχους, τα σκηνικά των clubs της Ευρώπης! Κι έτσι, από τα after show Parties των Cabaret Balkan και τα dj sets σε μαγαζιά στο Γκάζι και στο Κολωνάκι, βρέθηκε στο Lido Club του Βερολίνου, πλάι στον Robert Soko (Balkan Beats-Berlin), στο Alimentation Generale του Παρισιού με τον μουσικό παραγωγό και dj, Click (Paris) καθώς επίσης συνεργάστηκε και με τον παραγωγό του συγκροτήματος Deladap  από την Βιέννη, Stani Vana, για τον νέο του δίσκο «!Deladap-Gypsies United»!
            Το performance της είναι επηρεασμένο από τις φιγούρες του Steven Tyler, τις κινήσεις των belly dancers, τα γυναικεία φωνητικά των παραδοσιακών Βουλγάρικων τραγουδιών και την ενέργεια της Σλάβικης ψυχής! Αποδεικνύοντας ότι το μουσικό της πάθος ταιριάζει απόλυτα στις πιο ξέφρενες νύχτες, προκαλεί το κοινό σε έναν “μουσικό οργασμό”, πάνω στα dance floors… 
«Η Βαλκανική μουσική είναι το μικρόβιο..Η Dj Spery το μεταδίδει»
                                                
                       

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Thinking of you | Dilemma

Ο Σπύρος Γραμμένος στο Pinocchio


Ο Σπύρος Γραμμένος στο  Pinocchio

Ο Σπύρος Γραμμένος την Πέμπτη 14 Ιουνίου στο Πινόκιο στα Εξάρχεια.
Τελευταίο live  του χειμώνα ή πρώτο του καλοκαιριού; Θα δείξει!!!
Η είσοδος είναι ελεύθερη κι η μπάντα κουρδισμένη!!!
Τα έσοδα θα μοιραστούν η μπάντα, το μαγαζί, η εφορία, ο δήμος, η ΔΕΗ, η ΑΕΠΙ, Ο ΟΤΕ και άλλοι!!!
Αν δεν βρείτε δικαιολογία ελάτε
Ώρα έναρξης 23:00 (μπορεί και δώδεκα παρά ΑΥΣΤΗΡΑ)
Ιπποκράτους 56, Εξάρχεια
Τηλ: 210 3605353

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012



Περιοδεία Καλοκαίρι 2012:
Βασίλης Παπακωνσταντίνου




Προσωπικές συναυλίες:

Ιούλιος:

* Τετάρτη 4 Ιουλίου: Θεσσαλονίκη ( με Χρήστο Θηβαίο, Τάνια Κικίδη και Σπύρο Γραμμένο - Βαβυλωνία Μύλος )

* Παρασκευή 6 Ιουλίου: Κύπρος - 25ο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ ( με Τάνια Κικίδη και Kollectiva- Πύλη Αμμοχώστου - είσοδος: 15 euro )

* Τρίτη 10 Ιουλίου: Πειραιάς ( με Κίτρινα Ποδήλατα, Τάνια Κικίδη και Σπύρο Γραμμένο - Βεάκειο Θέατρο )

* Τετάρτη 11 Ιουλίου: Φαιστός Ηράκλειου Κρήτης ( με Τάνια Κικίδη - Γαλιά Δήμος Φαιστού )

* Πέμπτη 12 Ιουλίου: Ηράκλειο Κρήτης ( με Κίτρινα Ποδήλατα και Τάνια Κικίδη - Θέατρο Τεχνόπολις - είσοδος: 12 euro στη προπώληση )

* Παρασκευή 13 Ιουλίου: Αγιος Νικόλαος Κρήτης ( με Τάνια Κικίδη )

* Σάββατο 21 Ιουλίου: Ερέτρια Εύβοιας ( με Κίτρινα Ποδήλατα και Τάνια Κικίδη )

* Τετάρτη 25 Ιουλίου: Λαμία ( με Κίτρινα Ποδήλατα και Τάνια Κικίδη - Χώρος τεχνών και πολιτισμού Χώρα / Λελέικα Υπάτης - είσοδος: 12 euro προπώληση / 15 euro ταμείο )

* Σάββατο 28 Ιουλίου: Λέσβος ( με Τάνια Κικίδη - Καλλονή Λέσβου )

Αύγουστος:

* Παρασκευή 3 Αυγούστου: Πρέβεζα ( με Τάνια Κικίδη - Γοργόμυλος Πρέβεζας )

* Τετάρτη 8 Αυγούστου: Σύρος ( με Τάνια Κικίδη )

* Παρασκευή 10 Αυγούστου: Λειβαδιά ( με Κίτρινα Ποδήλατα και Τάνια Κικίδη - Κυριάκι Λειβαδιάς )

* Σάββατο 11 Αυγούστου: Προσοτσάνη Δράμας ( με Τάνια Κικίδη - Εργοστάσιο River Party / όχθες ποταμού Αγγίτη - είσοδος: 12 euro προπώληση / 15 euro ταμείο )

* Κυριακή 12 Αυγούστου: Χαλκιδική ( με Τάνια Κικίδη - Καλλικράτεια Χαλκιδικής )

* Σάββατο 18 Αυγούστου: Νάξος ( με Τάνια Κικίδη )

* Πέμπτη 23 Αυγούστου: Αργος ( με Κίτρινα Ποδήλατα και Τάνια Κικίδη )

* Σάββατο 25 Αυγούστου: Αγία Νάπα - Κύπρος ( με Τάνια Κικίδη - 3ο Φεστιβάλ νεολαίας Αγίας Νάπας - Κοινοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας - προπώληση: 25 euro όρθιοι / 30 euro VIP το εισιτήριο διημέρου 24&25/8 - ταμείο: 25 euro όρθιοι/30 euro VIP το ημερίσιο εισιτήριο http://www.ayianapites.com/ )

* Παρασκευή 31 Αυγούστου: Αθήνα ( με Χρήστο Θηβαίο, Κίτρινα Ποδήλατα, Τάνια Κικίδη και Σπύρο Γραμμένο - Τεχνόπολις Γκάζι )

----------

Συμμετοχές σε συναυλίες άλλων καλλιτεχνών:

Ιούνιος:

* Τρίτη 5 Ιουνίου: Συμμετοχή σε συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου - Αθήνα ( Τεχνόπολις - Γκάζι / εισιτήριο: 12 euro προπώληση - 15 euro ταμείο )

* Τρίτη 26 Ιουνίου: Συμμετοχή σε συναυλία για το σύλλογο ΦΛΟΓΑ - Ζωγράφου ( Γήπεδο Ζωγράφου Γ.Λαμπράκη / εισιτήριο: 10 euro / ΦΛΟΓΑ: σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες / συμμετέχουν επίσης: Κ.Τουρνάς, Κίτρινα Ποδήλατα, Β.Καζούλης, Γ.Γιοκαρίνης, Λ.Αλκαίου, Γιώτα Νέγκα, R.Williams, Sold Out, Instant Mistake )

Ιούλιος:

* Τρίτη 3 Ιουλίου: Συμμετοχή σε συναυλία της Αφροδίτης Μάνου - Αθήνα ( Τεχνόπολις - Γκάζι )

* Δευτέρα 9 Ιουλίου: Συμμετοχή σε συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Αθήνα ( Καλλιμάρμαρο στάδιο / εισιτήριο: 10 & 15 euro προπώληση - 15 & 20 euro ταμείο )

----------

Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για προσθήκες και αλλαγές καθ'όλη τη διάρκεια της περιοδείας! Μείνετε συντονισμένοι!


Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

FashionSound® Vol.2 @ Athens | Salina

Έμπνευση | Inspiration




Sounds of Anarchy poster



Sounds of Anarchy | Gagarin 205

Sounds of Anarchy
The legends ARE STILL ALIVE |Gagarin 205

DJMc της βραδιάς..  ο ΣΤΑΘΗΣ – SKYLOS – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ !!!!!!

Σάββατο 23 Ιουνίου






Μια ιδαίτερη βραδιά περιμένει το κοινό της Αθήνας το Σάββατο 23 Ιουνίου. Η τηλεοπτική σειρά “Sons of Anarchyhttp://www.youtube.com/watch?v=xHQMvhcj0EI που έχει κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο, έχοντας εκατομμύρια φανατικούς να την παρακολουθούν και που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και στη χώρα μας, πρόκειται να προσομοιωθεί στη σκηνή του Gagarin 205 , από το ελληνικό της fan club http://www.facebook.com/groups/222748867831693/  . Ένα τεράστιο ροκ party γεμάτο happenings, βασισμένο στην αγαπημένη σειρά, Sons of Anarchy , υπόσχεται πολλά. Και το όνομα αυτού : Sounds of Anarchy  .

Ένα αφιέρωμα στην classic rock σκηνή με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει από τη δεκαετία των 60΄s μέχρι και σήμερα.
Το σκηνικό έρχεται να συμπληρώσει μια ομάδα ταλαντούχων χορευτριών οι οποίες έχουν αναλάβει να απογειώσουν το κέφι, χορεύοντας στους ρυθμούς του party.... 
http://www.youtube.com/watch?v=F_hBAcOsIQg
Ρόλο που τον ξέρει εδώ και πολλά χρόνια καλά πρόκειται να παίξει στη βραδιά ο αγαπημένος μας Στάθης – Skylos – Παναγιωτόπουλος ο οποίος θα παρουσιάσει και θα κυριαρχήσει στα decks.


Στην σκηνή του Gagarin 205 εναλλάσσονται οι :

719
G. Bilios  Puzzle
VAN. KARAGIORGOU
Phase Reverse

Guest: Johnny Vavouras & Vavoura Band

για να ζωντανέψουν
αγαπημένα κομμάτια των
Led Zeppelin, Doors, Rolling Stones, Lynyrd Skynyrd, Jefferson Airplane,
 Cream, Jimi Hendrix, Pink Floyd, AC/DC και πολλών άλλων


Οργάνωση Παραγωγής : Anima Sacra

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσιών 205, Αθήνα, Tel: +30 2155400888   
Ώρα έναρξης : 21.30
Είσοδος : 12 ευρώ

«παντελώς JAZZεμένοι» | SOCIALISTA



ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ  | SOCIALISTA presents :


demoderno
 ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ
«παντελώς  JAZZεμένοι»

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΠΑΖΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ
ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ
και ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ σε stand-up comedy


Μια μουσικο-χορευτικο-θεατρική παράσταση με εναλλακτικά στοιχεία stand-up comedy. Ένα ξέφρενο party με άφθονο χιούμορ και χαρά. Που το κοινό συμπρωταγωνιστεί... Διασκεδάζει, πίνει, χορεύει, φλερτάρει, καπνίζει και κυρίως περνάει καλά. Γιατί ως γνωστόν, δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές. Μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές. Ούτε άσχημες γυναίκες. Μόνο άντρες που δεν πίνουν...
Ο μποέμ τραγουδοποιός «παίζει» με jazz διάθεση & rock άποψη!
Οι σανιδοφάγοι ηθοποιοί τραγουδούν αγαπημένο sixties & seventies ρεπερτόριο.
Ο «κάψε το σενάριο» Λάμπρος Φισφής σε ρόλο μπαλαντέρ...
Όλοι μαζί ανεβοκατεβαίνουν στα DJ DECKS και με απίστευτες μουσικές επιλογές απογειώνουν την όλη φάση.
«παντελώς JAZZεμένοι»
Μιά γνησίως αύξουσα παράσταση, σε μια γνησίως φθίνουσα κατάσταση. Που όσοι την ΔΟΥΝ, θα την ΑΚΟΥΣΟΥΝ...
Όσοι πιστοί προσέλθετε. Και οι άπιστοι δεκτοί!




Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
210 3474733
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης : 22.30