Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Sal.at.a band live ! στο Ξυλόκαστρο


Sal.at.a  band live !
στo «Intro Art Cafe», στο Ξυλόκαστρο
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου


Μια κεφάτη μουσική μπάντα όπου κάθε μέλος της, μια τελείως διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Οι performers που απαρτίζουν την μπάντα γράφουν τραγούδια και μουσική! Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. The Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά…

Intro Art Cafe
Ζαφειρόπουλος Γεώργιος
Αδαμοπούλου 7 Πλατεία Ξυλοκάστρου
Τηλέφωνο:27430-25140
Ώρα : 9:30

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ live στο Αγρίνιο


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
live
Παρασκευή  11 Μαρτίου 
στο «Παπαστράτειο Μέγαρο Γ.Ε Αγρινίου »





Ο  Λεωνίδας Μπαλάφας, ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους  προορισμούς. Ο τραγουδοποιός ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι με ένα πρόγραμμα που φλερτάρει με  blues, reggae, jazz, rock και funk ήχους.   Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές όπως «Ταξίδι για να σε βρω», «Πλάτανος», καθώς και νέα κομμάτια απ’ την καινούργια του δουλειά «Ανοιξιάτικη μέρα» όπως ο «Πυροσβεστήρας» που έχουν ήδη αγαπηθεί απ’ το κοινό.


Παπαστράτειο Μέγαρο Γ.Ε Αγρνίου
Πλατεία Παναγοπούλου

Πόρτες : 21.00
Ώρα έναρξης : 22.00
Είσοδος : 13 ευρώ προπώληση, φοιτητικό
15 ευρώ ταμείο

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Sal.at.a band live ! στο «Eleven»


Sal.at.a  band live !
στο  «Eleven»
Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου


Μια κεφάτη μουσική μπάντα όπου κάθε μέλος της, μια τελείως διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Οι performers που απαρτίζουν την μπάντα γράφουν τραγούδια και μουσική! Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Ενώ αργότερα συνέχισαν τις εμφανίσεις τους σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Οι Sal.a.t.a. The Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά…

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης : 22.30
“Eleven”

Αγ. Κωνσταντίνου 59-61, Μαρούσι
Τηλ. Κρατήσεων 210 6147192

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

οι ΜΠΛΕ live στα Γιάννενα


οι ΜΠΛΕ live
Πέμπτη  10 Φεβρουαρίου
στο  «Boxx live stage»





μαζί τους ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep

Δίνουν  σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Η δισκογραφική τους παρουσία έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία με τραγούδια όπως «Ενοχές», «Όνειρα σου τραγουδάω», «Έλα να δεις», «Στα μαύρα έχω ντυθεί», «Μία φορά κι έναν καιρό», κ.π.α.. Οι παραστάσεις τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό. Στο πρόγραμμα  εκτός από δικές τους επιτυχίες οι ΜΠΛΕ δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν με διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών όπου με τη συμμετοχή του Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep (θα τους θυμάστε από τη δεκαετία του '90 με το "Looking for a girl with a washing machine"),  με την υπέροχη φωνή του και το φοβερό tracklist απογειώνουν την παράσταση.
Συνολικά, οι Μπλε χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, funk και τζαζ.




Boxx live stage
Λεωφ.Γ.Παπανδρέου, Ιωάννινα
τηλέφωνο κρατήσεων:6932 610241
έναρξη: 22.00
Είσοδος: 15 ευρώ