Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

O ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ στο «Koo Koo», στο Γκάζι


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Από το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου
& κάθε Σάββατο
στο «Koo Koo», στο Γκάζι

Στέλιος Κάτσαρης Mini – Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα

Stand up comedy
«Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης»
Mini – Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα

ΤΡΙΤΗ 14 Δεκεμβρίου : «Οδός Ονείρων», Φλώρινα
ΠΕΜΠΤΗ 16 Δεκεμβρίου : «Bandiera Classic Bar», Θεσσαλονίκη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Δεκεμβρίου: «Meli Melo», Θεσσαλονίκη
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Δεκεμβρίου : «Jazz- Rock», Καβάλα

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μουσική σκηνή "Ρυθμός Stage" παραστάσεις Εβδομάδας

Μουσική Σκηνή  «Ρυθμός Stage»
                Από 1η Οκτωβρίου η μουσική σκηνή «Ρυθμός stage» ανοίγει τις πόρτες της και καλωσορίζει το Φθινόπωρο, με τον δικό της μοναδικό μελωδικό τρόπο… Το γνωστό μουσικό στέκι που έχει φιλοξενήσει πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες μέχρι τώρα, ετοιμάζεται και φέτος, ζεστό και ανακαινισμένο, να υποδεχτεί στη σκηνή του αρκετά ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής καθώς και να δώσει βήμα στους νέους δημιουργούς του αύριο. Δημιουργούς έτοιμους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να συζητηθούν και να λάμψουν! Υπόσχεσή του  για φέτος; Να χαρίσει στο κοινό ταξίδια στους πιο μελωδικούς προορισμούς…


Παραστάσεις εβδομάδας μουσικής σκηνής Οξυγόνο live!


                                                                                           
          Ο 8Ος χρόνος λειτουργίας ξεκινάει για το “Οξυγόνο live!”. Έναν χώρο πλήρως ανακαινισμένο, με άρτια τεχνική υποδομή που έχει φιλοξενήσει έως τώρα πολλά από τα ονόματα της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής. Φέτος, η μουσική σκηνή του “Οξυγόνου live!” έχει αέρα νεανικό. Πλήθος μουσικών σχημάτων θα περάσει την πόρτα της οδού Κορυζή, δίνοντας το καθένα τους την δική του μουσική πινελιά στον χώρο.



Παραστάσεις εβδομάδας μουσικής σκηνής Αυλαίας

Μουσικη σκηνη Αυλαια
Η ΑΥΛΑΙΑ, ένας χώρος γεμάτος από μουσικές του κόσμου, ανοίγει τις πόρτες της και καλωσορίζει τη φετινή σεζόν ανανεωμένη και έτοιμη να βάλει τη σφραγίδα της για ακόμη μια χρονιά στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας. Το μουσικόφιλο κοινό θα έχει και φέτος την ευκαιρία να απολαύσει συναυλίες με ήχους και χρώματα από διάφορες γωνιές της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής (jazz, ethnic, funk, rock, latin, folk), καθώς και διάφορες πτυχές της πειραματικής και της «έντεχνης» μουσικής, μέσα από ιδιαίτερες παραγωγές, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια ο χώρος.

«σας υποσχόμαστε αυθεντικές μουσικές εμπειρίες...
Καλό χειμώνα σε όλους μας...»