Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

BarBus live!


Οι BarBus live
την Τετάρτη 29 Ιουνίου
στο «Nueva Trova»



Οι  BarBus είναι η νέα ηλεκτρική μπάντα που παθιάζεται με τη μουσική, τη σωματική λογοτεχνία και τον αυτοσχεδιασμό.  Γι’ αυτό τον λόγο κάνει live. Kαι καλά κάνει…  Στην παράσταση συναντιούνται τρυφερά ο Bowie με τον Εμπειρίκο,  ο Dali με τους Motorhead , οι Nirvana με τον Jack Kerouac… εμείς με σας! Ραντεβού στο «Nueva Trova» την Tετάρτη 29 Ιουνίου . Οι Barbus είναι οι Γιώργος Χρανιώτης, Νίκος Σάλτας, Αλέκος Γεωργουλόπουλος , Πέτρος Σταμέλος, Γρηγόρης Φλεμετάκης .

                                       

Nueva Trova

Αθηνάς και Βλαχάβα 9 , Μοναστηράκι
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης : 22.30

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Μίλτος Πασχαλίδης live!


Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Σάββατο 25 Ιουνίου

στο Θέατρο Κάστρου

στη Μυτιλήνη

 

Μαζί του ο Ηλίας Μακρίδης.


      Ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται τη Μυτιλήνη το Σάββατο  25  Ιουνίου.

      Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του «Ξένιου, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο  ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.
     Έχοντας μαζί του την νεαρή τραγουδίστρια , Φρόσω Στυλιανού και εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..
Τη συναυλία θα ανοίξει ο γνωστός ερμηνευτής και συνθέτης Ηλίας Μακρίδης. Έχοντας  πολλές αξιόλογες συνεργασίες στο ενεργητικό του και πολλά γνωστά κομμάτια («Βγες στο Μπαλκόνι να δεις», «Παρτιτούρες για πιάνο»), θα μοιραστεί τη σκηνή με το Μίλτο Πασχαλίδη και υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μια μαγική μουσική βραδιά…


Ώρα έναρξης – 21.00
Τιμή εισιτηρίου : 15ε
Σύλλογος Μέριμνας απροστάτευτων Ζώων  " Η Κιβωτός"