Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Λεωνίδας Μπαλάφας live!


Λεωνίδας Μπαλάφας
Παρασκευή 27  Μαΐου

στο «Δημοτικό Κινηματογράφο Αγίου Κηρύκου»

στην Ικαρία




Ο  Λεωνίδας Μπαλάφας, ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους  προορισμούς. Ο τραγουδοποιός ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι με ένα πρόγραμμα που φλερτάρει με  blues, reggae, jazz, rock και funk ήχους.   Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές όπως «Ταξίδι για να σε βρω», «Πλάτανος», καθώς και νέα κομμάτια απ’ την καινούργια του δουλειά «Ανοιξιάτικη μέρα» όπως ο «Πυροσβεστήρας» που έχουν ήδη αγαπηθεί απ’ το κοινό.


Δημοτικός Κινηματογράφος Αγίου Κηρύκου
Ώρα έναρξης :  21.30

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Sal.at.a band live !


Sal.at.a  band live !
στo « Maison Chrystal», στη Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 20 Μαΐου


Μια κεφάτη μουσική μπάντα όπου κάθε μέλος της, μια τελείως διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Οι performers που απαρτίζουν την μπάντα γράφουν τραγούδια και μουσική! Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. The Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά…


«Maison Chrystal»
Τηλέφωνο:
2310 888865 / 6947404403  
Μεγ. Αλεξάνδρου 6, Θεσσαλονίκη                                                                                         
Ώρα : 22.00

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

TONIS SFINOS live !


TONIS SFINOS live !
Πέμπτη 19 Μαΐου
στο «ΚοοΚοο»

Ο ζωντανός θρύλος που περπάτησε στο φεγγάρι της παγκόσμιας showbiz είναι πια κοντά μας και η τιμή μας τεράστια να τον υποδεχτούμε, το δέος ανυπέρβλητο, η συγκίνηση τρομακτική…. το ρίγος διαπεραστικό όπως το φλογερό βλέμμα του….TΟΝΙS SFINOS…. Ο καταρράκτης της έντασης είναι πια κοντά μας…, το αριστούργημα της πλάσης, ο τυφώνας της λεβάντας, ο υπέρτατος άνδρας, ο επιβήτορας της μουσικής, ο International Playboy….. TΟΝΙS  SFINOS has entered the building !!!!


Ώρα έναρξης: 22.30μ.μ / Τιμή εισόδου: 12€ με ποτό
Koo Koo: Ιάκχου 17, Γκάζι