Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Sal.at.a band live στη Θεσσαλονίκη


Sal.at.a  band live !
στo « Maison Chrystal», στη Θεσσαλονίκη
Κυριακή 10 Απριλίου


Μια κεφάτη μουσική μπάντα όπου κάθε μέλος της, μια τελείως διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Οι performers που απαρτίζουν την μπάντα γράφουν τραγούδια και μουσική! Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. The Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά…


           «Maison Chrystal»
              Τηλέφωνο:
2310 888865 / 6947404403  
                       Μεγ. Αλεξάνδρου 6, Θεσσαλονίκη                                                                                         
          Ώρα : 22.00

ΜΠΛΕ live στη Λάρισα


οι ΜΠΛΕ live
Πέμπτη 14 Απριλίου
στη μουσική σκηνή «All alive»
στη Λάρισα

μαζί τους ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep

Δίνουν  σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Η δισκογραφική τους παρουσία έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία με τραγούδια όπως «Ενοχές», «Όνειρα σου τραγουδάω», «Έλα να δεις», «Στα μαύρα έχω ντυθεί», «Μία φορά κι έναν καιρό», κ.π.α.. Οι παραστάσεις τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό. Στο πρόγραμμα  εκτός από δικές τους επιτυχίες οι ΜΠΛΕ δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν με διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών όπου με τη συμμετοχή του Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep (θα τους θυμάστε από τη δεκαετία του '90 με το "Looking for a girl with a washing machine"),  με την υπέροχη φωνή του και το φοβερό tracklist απογειώνουν την παράσταση.
Συνολικά, οι Μπλε χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, funk και τζαζ.




All Alive Music Stage
Βύρωνος 19, Φρούριο Λάρισας
Ώρα έναρξης 22:30
Είσοδος : 15 ευρώ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στάθης Αρτινός & Argie live στο «La Minore»


Στάθης Αρτινός & Argie live
Παρασκευή 8 Απριλίου
στο «La Minore»



Ο Στάθης Αρτινός ξεκίνησε την πορεία του το 2004 στο σπίτι του φίλου Χρόνη... με ένα μικρόφωνο και ένα pc όπου έγινε το πρώτο cd single... μετά στο studio του Χριστόφορου ο πρώτος δίσκος...και συνεχίζει παρέα με αρκετούς φίλους μουσικούς... αυτή την Παρασκευή θα είναι μαζί του ο Argie..

O Αrgie (Αργύρης Λούλατζης) κατάγεται από την όμορφη πόλη των Σέρρων. Αγάπησε αρκετά νωρίς τη μουσική.
Στο ταξίδι της ζωής, περνώντας από Θεσ/νίκη..., σπούδασε Οργάνωση Διοίκηση Επιχειρήσεων. Επίσης εκεί ξεκίνησε να εμφανίζεταιι σε διάφορες μουσικές σκηνές όπως Μύλος , Βάρδια , Έντεχνο ,Barωδος , Inside κ.ά.
Τον Μάρτιο του 2008 κυκλοφόρησε από την Impact/Legend η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με το πρώην συγκρότημα ''anasa''.
Ο δρόμος του μακρύς,με μουσικά χαλιά στρωμένος τον έφερε μέχρι την Αθήνα όπου έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές, όπως, Αρχιτεκτονική μαζί με τον Λάκη Παπαδόπουλο, Koo Koo, Nueva Trova , Ρυθμός Stage καθώς και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Τον Απρίλιο του 2010 κυκλοφόρησε και η πρώτη προσωπική του δουλειά με τίτλο ''Τον κόσμο αν αλλάξεις'' από την Legend που περιέχει 11 τραγούδια εκ των οποίων τα 3 είναι αγγλόφωνα.


La minore - Έναλλακτικό Μουσικό Στέκι
Βικέλα 7 κ' Αχαρνών 353 Κ.Πατήσια (300 μ. από τον σταθμό του ΗΣΑΠ)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - Τηλ. κρατήσεων 210.20.20.444
Πάρκινκ στον πεζόδρομο

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

«Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης» στo Βόλο


Τετάρτη 6 Απριλίου
Stand up comedy
«Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης»
στο «Playground art Venue»
στo Βόλο
     Πότε ανακαλύφθηκε η τηλεόραση; Πότε τυπώθηκε η πρώτη εφημερίδα; Πότε ξεκίνησε η πρώτη εκπομπή στο ραδιόφωνο; Τί χαρακτηριστικά θα έχει το απολίθωμα του homo tileopticus, όταν θα ανακαλυφθεί χιλιάδες χρόνια μετά;
     Ο ταλαντούχος Στέλιος Κάτσαρης μετά από μια σειρά εμφανίσεων στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη το χειμώνα που μας πέρασε, επιστρέφει στα μουσικο-θεατρικά δρώμενα, αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας το νέο του stand up comedy  με τίτλο «Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης».   Οι εμφανίσεις του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο μαρτυρούν ότι ο νεαρός δημιουργός μάλλον έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας. Την Τετάρτη 23 Μαρτίου,  στο «PlAYGROUND ART VENUE» στο Βόλο, καυτηριάζει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και μέσα από σκληρή πολιτική και κοινωνική σάτιρα τρυπώνει στα σαλόνια των σπιτιών του 2010.
    Την ίδια χρονική στιγμή σχολιάζει κορυφαία θέματα της επικαιρότητας δημιουργώντας ανοιχτό διάλογο με το κοινό. Ο  stand up comedian, Στέλιος Κάτσαρης και το κοινό μεταμορφώνονται σε μία μεγάλη παρέα, αφού μαζί διαβάζουν εφημερίδες, σχολιάζουν τα νέα της ημέρας, γράφουν τραγούδια.

Οδός Μητροπολίτου Γρηγορίου – Σουλίου 18
Είσοδος : 8 ευρώ
Ώρα : 22.30