Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στάθης Αρτινός & Argie live στο «La Minore»


Στάθης Αρτινός & Argie live
Παρασκευή 8 Απριλίου
στο «La Minore»



Ο Στάθης Αρτινός ξεκίνησε την πορεία του το 2004 στο σπίτι του φίλου Χρόνη... με ένα μικρόφωνο και ένα pc όπου έγινε το πρώτο cd single... μετά στο studio του Χριστόφορου ο πρώτος δίσκος...και συνεχίζει παρέα με αρκετούς φίλους μουσικούς... αυτή την Παρασκευή θα είναι μαζί του ο Argie..

O Αrgie (Αργύρης Λούλατζης) κατάγεται από την όμορφη πόλη των Σέρρων. Αγάπησε αρκετά νωρίς τη μουσική.
Στο ταξίδι της ζωής, περνώντας από Θεσ/νίκη..., σπούδασε Οργάνωση Διοίκηση Επιχειρήσεων. Επίσης εκεί ξεκίνησε να εμφανίζεταιι σε διάφορες μουσικές σκηνές όπως Μύλος , Βάρδια , Έντεχνο ,Barωδος , Inside κ.ά.
Τον Μάρτιο του 2008 κυκλοφόρησε από την Impact/Legend η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με το πρώην συγκρότημα ''anasa''.
Ο δρόμος του μακρύς,με μουσικά χαλιά στρωμένος τον έφερε μέχρι την Αθήνα όπου έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές, όπως, Αρχιτεκτονική μαζί με τον Λάκη Παπαδόπουλο, Koo Koo, Nueva Trova , Ρυθμός Stage καθώς και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Τον Απρίλιο του 2010 κυκλοφόρησε και η πρώτη προσωπική του δουλειά με τίτλο ''Τον κόσμο αν αλλάξεις'' από την Legend που περιέχει 11 τραγούδια εκ των οποίων τα 3 είναι αγγλόφωνα.


La minore - Έναλλακτικό Μουσικό Στέκι
Βικέλα 7 κ' Αχαρνών 353 Κ.Πατήσια (300 μ. από τον σταθμό του ΗΣΑΠ)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - Τηλ. κρατήσεων 210.20.20.444
Πάρκινκ στον πεζόδρομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου