Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Παντελώς Jazzεμένοι | ΑΝΤart (29/6) !!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ  | ΑΝΤart :


demoderno
 ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ
«παντελώς  JAZZεμένοι»

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΠΑΖΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΣ
ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ
 ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ σε stand-up comedy

special guest ο Κρατερός Κατσούλης


Μια μουσικο-χορευτικο-θεατρική παράσταση με εναλλακτικά στοιχεία stand-up comedy. Ένα ξέφρενο party με άφθονο χιούμορ και χαρά. Που το κοινό συμπρωταγωνιστεί... Διασκεδάζει, πίνει, χορεύει, φλερτάρει, καπνίζει και κυρίως περνάει καλά. Γιατί ως γνωστόν, δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές. Μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές. Ούτε άσχημες γυναίκες. Μόνο άντρες που δεν πίνουν...
Ο μποέμ τραγουδοποιός «παίζει» με jazz διάθεση & rock άποψη!
Οι σανιδοφάγοι ηθοποιοί τραγουδούν αγαπημένο sixties & seventies ρεπερτόριο.
Ο «κάψε το σενάριο» Λάμπρος Φισφής σε ρόλο μπαλαντέρ...
Όλοι μαζί ανεβοκατεβαίνουν στα DJ DECKS και με απίστευτες μουσικές επιλογές απογειώνουν την όλη φάση.
«παντελώς JAZZεμένοι»
Μια γνησίως αύξουσα παράσταση, σε μια γνησίως φθίνουσα κατάσταση. Που όσοι την ΔΟΥΝ, θα την ΑΚΟΥΣΟΥΝ...
Όσοι πιστοί προσέλθετε. Και οι άπιστοι δεκτοί!
                                                          
                                                           ΑΝΤart
Live μουσικό θέατρο

Μεταξά 52 Γλυφάδα
Είσοδος 8 ευρώ
Ώρα έναρξης : 23.00

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Jazzεμένη βραδιά στο Socialista!!


πηγή   Music Corner

Γράφει η Ελένη Λαμπράκη
Φωτογράφηση: Ματίνα Φουντούλη
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)
Τρίτη 12 Ιουνίου και το βραδινό μου πρόγραμμα γράφει Socialista. Μια παντελώςjazzεμένη παρέα με έπεισε να φτάσω μέχρι το Γκάζι και να περάσουμε ένα βράδυ μαζί. Η σύστασή της παραπάνω από ικανοποιητική. Παντελής Αμπαζής, τον οποίο δεν είχε τύχει να δω live αλλά τα τραγούδια του τα έχω ακούσει πολλάκις στο YouTube. Γεράσιμος Γεννατάς, ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.Αντώνης Λουδάρος, παλαιάς καλής κοπής showman, κάτι που σπανίζει σήμερα. Άντα Λιβιτσάνου, φωνάρα και εξαιρετική παρουσία σε musical, η οποία θεωρώ πως έχει αδικηθεί από τους τηλεοπτικούς της ρόλους. Λάμπρος Φισφής, νεόκοπος standup comedian που μπήκε φέτος στις τηλεοπτικές μας οθόνες με το «Κάψτε το σενάριο» από τη συχνότητα του Mega Channel. Δεν είχα παρακολουθήσει την εκπομπή αλλά είχα ακούσει καλά λόγια.
Ένα δεκάλεπτο πριν την έναρξη και στο μαγαζί υπάρχει συνωστισμός κόσμου σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα κάποιοι να δυσκολεύονται να δουν στη σκηνή. Ίσως γι’ αυτό έφταιγε ότι ήταν ανοιχτό μόνο το μπροστινό μέρος του μαγαζιού, γεγονός που περιόριζε τον κόσμο και παράλληλα έκανε τη δουλειά των σερβιτόρων πιο δύσκολη. Οι γκρίνιες και το σπρώξιμο όμως τελείωσε γρήγορα μιας και οι καλλιτέχνες μας ήταν έτοιμοι για την έναρξη του show!
Πρώτος στη σκηνή ανεβαίνει ο Λάμπρος για μια πρώτη δόση από standup comedy. Θεματολογία που αντλήθηκε κυρίως από την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, την τιμή της βενζίνης, την ευγένεια και την παιδεία του Έλληνα οδηγού και φυσικά το δίπολο Αριστερά – Δεξιά. Γέλασα αρκετά σε πολλά σημεία, πληροφορήθηκα μάλιστα ότι κάποια απο αυτά είχαν ειπωθεί και στα επεισόδια του «Κάψ’ τε το σενάριο».
Στη συνέχεια το μικρόφωνο παίρνει ο Παντελής Αμπαζής με το χαρακτηριστικό του μαύρο μπλουζάκι με το μήνυμα «Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια», και πλαισιωμένος από τα δύο λαϊκά του κορίτσια Κωνσταντίνα Γκόρου και Στεφανία Φιλιάδη. Φυσικά οι αναφορές στην κλασσική πλέον παράστασή του δε σταμάτησαν εκεί μιας και η εμφάνιση του ξεκίνησε με το μανιφέστο υπέρ των λαϊκών κοριτσιών και το ομώνυμο κομμάτι. Η αδυναμία του στο γυναικείο φύλο συνεχίστηκε με το «Svetlana» αφιερωμένο σε μια δίμετρη ξανθιά Ρωσίδα την οποία ενσάρκωσαν παράλληλα Άντα Λιβιτσάνου και Αντώνης Λουδάρος! Ο Γεράσιμος Γεννατάς αρκέστηκε στο ρόλο του καμμένου από Ρωσίδα. Στο συγκεκριμένο σημείο χώρεσε φυσικά και μία χιουμοριστική βερσιόν της τελευταίας εθνικής μας κατάκτησης, της …πολιτισμένης πολιτικής διένεξης μεταξύ Κασιδιάρη, Κανέλλη και Δούρου με τον απαραίτητο Ριζοσπάστη, ευγενικές χειρονομίες και αβρότητες. Μετά από αυτό το εμβόλιμο σκετσάκι ο Παντελής Αμπατζής συνέχισε με μερικά ακόμα τραγούδια του στο γνώριμο, jazz, swing, ελαφρό υφάκι και το χιουμοριστικό στίχο δημιουργώντας μια πολύ κεφάτη ατμόσφαιρα. Περισσότερες λεπτομέρειες στο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει.
Ήταν σειρά του Γεράσιμου Γεννατά να ανέβει στη σκηνή ο οποίος επέλεξε πρόζα για το δικό του κομμάτι του show, με ανέκδοτα, σχόλια και μια χιουμοριστική ψευδή βερσιόν στις «Θαλασσιές Χάντρες». Το γέλιο έβγαινε αβίαστα μιας και ο Γεράσιμος είναι ένα γνήσιο κωμικό ταλέντο, αν και τον έχω απολαύσει εξίσου σε δραματικό ρόλο στο θέατρο. Τελειώνει και το δικό του κομμάτι για να περάσει η σκηνή στον Αντώνη Λουδάρο και την Άντα Λιβιτσάνου για μουσική συνέχεια. «Είσαι παιδί μου πειρασμός», «Ρίτα Ριτάκι», «Rehab», «One way or another»… επιλογές κλασσικών κεφάτων κομματιών που έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ουσιαστικά το α’ μέρος είχε τελειώσει και οι 4 jazzεμένοι φίλοι μας βγήκαν στη σκηνή για ένα reprise στο ίδιο ύφος. Πρώτος και πάλι ο Λάμπρος Φισφής ο οποίος είχε λυθεί πολύ περισσότερο απο την έναρξη και πραγματικά με έκανε να χτυπιέμαι από τα γέλια, όχι μόνο με το περιεχόμενο αλλά κυρίως με το ύφος του. Μετά ξαναβγήκε ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή με μια ομπρέλα και ένα σκετσάκι βασισμένο γύρω από το «Ένα βράδυ που ‘βρεχε» το οποίο προϋπέθετε και αρκετά διαδραστικό με το κοινό. Ο Παντελής Αμπαζής μας χάρισε μερικά ακόμα από τα τραγούδια του δίνοντας για τα καλά το στίγμα του μποέμ χιουμορίστα και ο Αντώνης Λουδάρος με μικρά αλλά πετυχημένα χιουμοριστικά σχόλια ανάμεσα στα τραγούδια που επέλεξε ολοκλήρωσε το σατυρικό μέρος του προγράμματος. Για το τέλος η Άντα Λιβιτσάνου μας φύλαγε μια πιο rock στροφή με Joplin και Guns N’ Roses, όχι πολύ ταιριαστά με το υπόλοιπο ύφος της παράστασης, αλλά της έδωσαν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει τις φωνητικές της δυνατότητες. Αφού και η Άντα μας αποχαιρέτησε, τη σκυτάλη παρέλαβε η backing band Hasta Banana, η οποία συνέχισε το πρόγραμμα με πολύ καλές μουσικές επιλογές.
Η αλήθεια είναι ενώ γέλασα και ευχαριστήθηκα τα τραγούδια κάτι μου έλειπε. Έλειπε το δέσιμο ανάμεσα στα 5 διαφορετικά πρόσωπα της παράστασης και σε αυτό που είχε επιλέξει ο καθένας να παρουσιάσει. Έχοντας ακούσει τα καλύτερα για τα «Λαϊκά Κορίτσια» ευχαριστήθηκα που είδα τον Παντελή Αμπαζή και τις ζαμπετοswing επιρροές του, περίμενα όμως περισσότερη χημεία και κοινά σημεία με το Γεννατά και το Λουδάρο. Ο Φισφής ήταν ένα καλό opening act και η Λιβιτσάνου περιορίστηκε σχεδόν αποκλειστικά στο τραγούδι και στο ρεπερτόριο του στυλ της ενώ είχε τη δυνατότητα να ταιριάξει με το ύφος της παράστασης πολύ καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα ευχάριστο πρόγραμμα που συνδυάζει καλή μουσική με standup comedy οπότε αν είστε fan σπεύσατε…!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Φίλιππος Πλιάτσικας & Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο θέατρο του Λυκαβηττού!


- Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ -

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ!


Ο Φίλιππος και η Ελεωνόρα συνάντησαν τους φίλους τους σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Σέρρες, Βόλο, Θεσσαλονίκη και έκλεισαν το πρώτο μέρος της περιοδείας τους με την συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά.

Σε όλες τις πόλεις το κοινό κατέκλυσε τους συναυλιακούς χώρους επιφυλάσσοντας πολύ θερμή υποδοχή στους δύο καλλιτέχνες που και αυτοί με τη σειρά τους αντάμειψαν με ένα πρόγραμμα που διαρκεί πάνω από δυόμισι ώρες και όπου έπαιξαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως τα “Που Να Πάμε”, “Μοναξιά Μου Όλα”, “Ο Μπαμπούλας Τραγουδάει Μόνος Τις Νύχτες», «Πόλη Χιόνι», «Έλα», «Τα Λέμε»!


Προπώληση Εισιτηρίων
Αθήνα 
Ticket House 
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), 
τηλ.:210 36 08 366

Μανώλης Αναγνωστάκης "Θεσσαλονίκη, μέρες του 1969 μ.Χ."













Στην οδό Αιγύπτου -πρώτη πάροδος δεξιά!

Τώρα υψώνεται το μέγαρο της Τράπεζας Συναλλαγών
Τουριστικά γραφεία και πρακτορεία μεταναστεύσεως.
Και τα παιδάκια δεν μπορούνε πια να παίξουνε από
            τα τόσα τροχοφόρα που περνούνε.
Άλλωστε τα παιδιά μεγάλωσαν, ο καιρός εκείνος πέρασε που ξέρατε
Τώρα πια δε γελούν, δεν ψιθυρίζουν μυστικά, δεν εμπιστεύονται,
Όσα επιζήσαν, εννοείται, γιατί ήρθανε βαριές αρρώστιες από τότε
Πλημμύρες, καταποντισμοί, σεισμοί, θωρακισμένοι στρατιώτες,
Θυμούνται τα λόγια του πατέρα: εσύ θα γνωρίσεις καλύτερες μέρες
Δεν έχει σημασία τελικά αν δεν τις γνώρισαν, λένε το μάθημα
            οι ίδιοι στα παιδιά τους
Ελπίζοντας πάντοτε πως κάποτε θα σταματήσει η αλυσίδα
Ίσως στα παιδιά των παιδιών τους ή στα παιδιά των παιδιών
            των παιδιών τους.
Προς το παρόν, στον παλιό δρόμο που λέγαμε, υψώνεται
            η Τράπεζα Συναλλαγών
- εγώ συναλλάσσομαι, εσύ συναλλάσσεσαι αυτός συναλλάσσεται-
Τουριστικά γραφεία και πρακτορεία μεταναστεύσεως
-εμείς μεταναστεύουμε, εσείς μεταναστεύετε, αυτοί μεταναστεύουν-
Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει, έλεγε κι ο Ποιητής
Η Ελλάδα με τα ωραία νησιά, τα ωραία γραφεία,
            τις ωραίες εκκλησιές

Η Ελλάς των Ελλήνων. 

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Goran Bregovic | Τεχνόπολις (30/6)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

GORAN BREGOVIC | Τεχνόπολις δήμου Αθηναίων 
opening act : Dj Spery

Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων καλωσορίζει το  συνθέτη που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στην χώρα μας, και τον υποδέχεται για πρώτη φορά το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 για μια μοναδική εμφάνιση.

Αυτή τη φορά έχει στις αποσκευές του την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Champagne for Gypsies”, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Μια δουλειά με μεγάλες διεθνείς συνεργασίες όπως οι Gipsy Kings, οι Gogol Bordello, Florin Salam, Stephan Eicher, για να αναφέρουμε μερικούς, με μουσικές και τραγούδια σε έντονο ρυθμό που ξεσηκώνουν με τον μοναδικό τρόπο του Goran Bregovic.  Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι   την τελευταία δεκαπενταετία, με την συνεχή παρουσία του στα διεθνή φεστιβάλ, κατόρθωσε να βάλει τα Βαλκάνια στον “χάρτη”. Και αυτή τη φορά για ευχάριστο λόγο – την μουσική και τα τραγούδια με επίκεντρο τα χάλκινα. Οι μουσικές του πια αποτελούν την βάση της “νέας μόδας” στα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα φεστιβάλ και κλάμπς.           
Πάντα με την “Μπάντα του για Γάμους και Κηδείες” υπόσχεται ένα βράδυ που θα μας μείνει αξέχαστο. Όπου εκτός των αγαπημένων και παλαιότερων επιτυχιών (Kalasnjikov, Mesecina, In the Death Car, Get the Money, Ederlezi,  κλπ) του θα έχουμε την χαρά να ακούσουμε, εμείς πρώτοι, τα καινούργια του τραγούδια πριν κυκλοφορήσουν! 






Τη συναυλία θα ανοίξει η dj Spery με ένα dj set γεμάτο εκπλήξεις...!
 
Για μία και  μοναδική συναυλία που υπόσχεται πολλά Gipsy Γκάζια…


Τιμή Εισιτηρίου: 20€(γενική είσοδος), 15€ (φοιτητικό), 10€ (για ανέργους)

Ώρα έναρξης : 21.30 

Τα εισιτήρια θα προπωλούνται, στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, στα Public και ηλεκτρονικά μέσω του Viva.gr


Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»
Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά»

In the Mood for Love ...

...when people had secrets

they didn't want to share
                 
...they'd climb a mountain

             
They'd find a tree

and carve a hole in it


      
And whisper the secret into the hole

Then cover it over with mud


That way. nobody else would

ever discover it

Η εποχή της Μελισσάνθης - Ο τελικός συμβιβασμός α΄




Τα πρώτα νέα κυκλοφορούν στις έκτακτες εκδόσεις.
Ο κυβερνήτης κυβερνά τους αστυνόμους.
Η αναρχία κυβερνά τον κυβερνήτη.
Ζήτω το έθνος, η πατρίδα και το σπίτι.
Αλαλαγμός.
Ο πληθυσμός είναι νεκρός.
Έγινεεε...
Ο τελικός συμβιβασμός.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Νέα ημερομηνία! Παντελής Θαλασσινός | Tεχνόπολις δήμου Αθηναίων (23/7)





 Η προγραμματισμένη συναυλία του τραγουδοποιού για τις 22/6/12 μεταφέρεται την Δευτέρα 23 Ιουλίου.Με συνεπιβάτη τη Νάνα Μπινοπούλου και τη ξεχωριστή μουσικο-παρέα του, έχοντας στην τσέπη του κρατημένα όλα τα επικυρωμένα εισιτήρια απ’ τους σταθμούς και τα λιμάνια, που έχει δώσει συναυλίες ως τώρα, ο Παντελής Θαλασσινός, κρατάει στην τσέπη του και κάποια ακόμα που θα τον ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι.
Παίζουν:
Γιάννης Αγγελόπουλος – τύμπανα
Δημήτρης Γάσιας – βιολί
Δημήτρης Θεοχάρης – πιάνο
Φίλιππος Λευκαδίτης – κρουστά
Γιώργος Μακρής – Γκάιντες, φλογέρες
Νίκος Μέρμηγκας – λαούτο, μπουζούκι
Δημήτρης Πάντος – κιθάρες
Γιάννης Πλαγιανάκος – κόντραμπάσσο
Ηχοληψία: Γιώργος Καρυώτης - Ευτύχης Γιαννακούρας
Φωτισμοί: Διαμαντής Μυλωνάς
Η μουσική του Παντελή Θαλασσινού συνδέεται με το παρελθόν μ’ ένα, όχι και τόσο αδιόρατο, νήμα, που, εκτός των άλλων, συνδέει και τις διαφορετικές γενιές των ακροατών του. Αν και στα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία φάνηκε να είναι επηρεασμένος από τη δυτική νεανική μουσική με τις κιθάρες και τα γκρουπάκια, φάση που εγγράφηκε και πιστώθηκε στην εποχή των «Λαθρεπιβατών», αναθεώρησε αρκετά από τα στοιχεία εκείνα και στα μέσα της δεκαετίας του ’90 ανέτρεψε συνειδητά τα, έως, τότε, δεδομένα, χαράζοντας μια πορεία διαφορετική με σημείο αιχμής το Αιγαίο πέλαγος και τα Ανατολικά παράλια που έγιναν η κινητήριος δύναμη του τραγουδιού του.
Σε συνδυασμό με την ανάλογη θεματογραφία των τραγουδιών του (στην οποία συνέβαλε τα μέγιστα η πένα του αείμνηστου Ηλία Κατσούλη, όπως, και του Άκου Δασκαλόπουλου), θα μπορούσε να θεωρηθεί, εκτός των άλλων, συνθέτης που γράφει εύθυμους αλλά και μελαγχολικούς σκοπούς όπως αρμόζει στην «Άσπρη θάλασσα» με τα πανηγύρια του Αυγούστου, το θαλασσινό αγέρι και την       «ερωτική αλμύρα».
Διατηρώντας το πνεύμα της φυγής και της αλλαγής, μετακινούμενος από τη Χίο (καταγωγή από πατέρα) στην Πάρο (όπως στην Αθήνα και στη Χίο έτσι και στην Πάρο διατήρησε μαγαζί με την ονομασία «Μυροβόλος»), τη Σέριφο (καταγωγή από μητέρα) και τον Πειραιά (όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε), κατάφερε να μεταφέρει το μήνυμα της παράδοσης, χωρίς, όμως, να γίνει αγγελιοφόρος       της, και χωρίς να γίνει παραδοσιακός να το εντάξει στη σύγχρονη μουσική κατάσταση κοντά και μαζί με τις μελωδικές μπαλάντες και τα λαϊκά.

Φωτογραφία: Γιάννης Κανελόπουλος
Artwork, σχεδιασμός αφίσας: Πάνος Παπαϊωάννου

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για όποιον έχει προμηθευτεί εισιτήριο, ισχύει το ίδιο για τη νέα ημερομηνία. Τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται!




Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Χρήστος Θηβαίος | Μύλος, Βαβυλωνία 4 Ιουλίου




ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΜΥΛΟΣ


Δύο κορυφαίοι ερμηνευτές συναντιούνται στη σκηνή της Βαβυλωνίας σε μια συναυλία με έντονο ηλεκτρισμό και ευαισθησία.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Χρήστος Θηβαίος σε μία μοναδική βραδιά στη Θεσσαλονίκη με οδηγό τα ομορφότερα τραγούδια τους και ροκ διάθεση. Δύο γενιές του ελληνικού τραγουδιού δίνουν ραντεβού με τους χιλιάδες φίλους τους για να τραγουδήσουν μαζί και να θυμίσουν ότι ...το παιχνίδι παίζεται ακόμα.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με σχεδόν 4 δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του τραγουδιού, έχει αναγνωριστεί ως ο σπουδαιότερος Έλληνας ερμηνευτής. Με σημείο υπεροχής τις ζωντανές εμφανίσεις, που ξεχωρίζουν για τον παλμό και τον ηλεκτρισμό τους. Πιο ώριμος και πιο «θυμωμένος» από ποτέ, πυροδοτεί την σκέψη και εκφράζει την δική μας φωνή με το ανήσυχα τραγούδια του. Στο πλευρό του η εκρηκτική Τάνια Κικίδη.
Ο Χρήστος Θηβαίος αποτελεί την πιο ιδιαίτερη περίπτωση της γενιάς των σύγχρονων τραγουδοποιών. Ερμηνευτής αξιώσεων και σπάνιας ευαισθησίας, συναισθηματικός και πολυσύνθετος ως δημιουργός μας έχει χαρίσει μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια των τελευταίων 20 χρόνων. Με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή και την παθιασμένη σκηνική παρουσία δεν μπορεί παρά να παρασύρει και να συγκινήσει με τις εντυπωσιακές ερμηνείες του.
Τη συναυλία ανοίγει ο Σπύρος Γραμμένος, η πιο ιδιαίτερη -και λίγο παλαβή- περίπτωση της νέας γενιάς τραγουδοποιών, ώστε να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η πιο ξεχωριστή βραδιά του καλοκαιριού..

ΠΑΡΑΓΩΓΗ:
Stray Music -- Kazan DB
Info:
Τετάρτη 4 Ιουλίου, Βαβυλωνία -- Μύλος, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα έναρξης: 21.00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00)
Τιμές Εισιτηρίων (ταμείο): 15€ (κανονικό)
Προπώληση: 10€ (γενική είσοδος)
Προπώληση Εισιτηρίων: Ticket house,Ιανός, Έντεχνον, Σάρωθρον
E-ticket: 10€ στο http://thessticket.eventbrite.com/
Πληροφορίες: 2310 510 081

Βαβυλωνία, Μύλος

ΦΩΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ "ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ / DON'T GIVE UP"

ΝΕΟ VIDEO CLIP
"ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ"
ΦΩΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 
FEAT EARL "CHINNA" SMITH& ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΤΑΝΤΟΥΣ
ΣΤΙΧΟΙ ΦΩΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, EARL CHINNA SMITH, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ / ΜΟΥΣΙΚΗ ΦΩΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ






- Το «Μην το βάζεις κάτω» είναι ο απόηχος της επίσκεψης, του εμβληματικότερου κιθαρίστα της Jamaica και ενός εκ των πρωτεργατών του κινήματος της reggae , Earl "Chinna" Smith. Μετά από τον δεύτερο του δίσκο (Έτσι οι μέρες περνούν) ο Φώτης Ανδρικόπουλος μας γνωστοποιεί, με ένα ντουέτο έπληξη, ένα καινούριο τραγούδι σε reggae ρυθμό με μία από τις αυθεντίες του κινήματος και έναν Έλληνα εκπρόσωπο του κινήματος, τον Σταύρο Νταντούς. O Earl "Chinna Smith έχει παίξει με τους:Bob Marley, Lee "Scratch" Perry, AlphaBlondy, Abyssinians, Bunny Wailer, Ansel Collins, Peter Tosh, Lauryn Hill, Joss Stone, Amy Winehouseκαι άλλα θρυλικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

- To Video clip - ντοκιμαντέρ του τραγουδιού έχει η σκηνοθετήσει η Νίκη Μουσαδάκου από το studio pazl (βραβευμένη από το Daily Motion). Στο video συμμετέχει με την καλή του διάθεση ο Πάνος Μουζουράκης, τον ευχαριστούμε.Καθώς ακόμα να ευχαριστήσουμε την One Love, τους Αντίπερα Όχθη αλλά και τον Τ.Φασόη.




Καλοτάξιδο Φώτη...




Λάμπρος Φισφής | Socialista "Παντελώς Jazzεμένοι"

Για όλους τους ανθρώπους τα αστέρια δεν είναι ίδια...









“..Για όλους τους ανθρώπους , τα αστέρια δεν είναι ίδια.

Για εκείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί.Για κάποιους άλλους δεν είναι παρά μικρά φωτάκια. Για άλλους, που είναι σοφοί, προβλήματα. […]Όμως όλα αυτά τα αστέρια σωπαίνουν. Εσύ θα' χεις αστέρια που δεν έχει κανένας..
-Τί θες να πεις;
-Όταν θα κοιτάζεις τον ουρανό τη νύχτα, αφού εγώ θα μένω σε ένα από αυτά, αφού εγώ θα γελάω σ' ένα από αυτά, θα είναι λοιπόν για σένα σαν να γελάνε όλα τ' αστέρια.
Εσύ θα έχεις αστέρια που ξέρουν να γελάνε..”
(Ο Μικρός Πρίγκηπας ~Antoine de Saint-Exupéry )