Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Sal.a.t.a band live !


Sal.a.t.a  band live !
Παρασκευή 24 Ιουνίου
στο «ΚοοΚοο»


 Πού είναι μωγιέ μου μωγιέ τα παιδιά..? πού είναι τα σκασμένα..? Οι Sal.a.t.a επέστρεψαν από μίνι ανάπαυλα στη Ν.Αφρική και είναι έτοιμοι να προσφέρουν την σαλάτα τους. Ένα τρισμέγιστο λάιβ, μια τιτανοτεράστια συναυλία με πολύ κέφι και μπρίο και νάζι και σκέρτσο από τα Σαλταρισμένα Ατομάκια τούτα.. :-)

Μια κεφάτη μουσική μπάντα όπου κάθε μέλος της, μια τελείως διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Οι performers που απαρτίζουν την μπάντα γράφουν τραγούδια και μουσική! Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. The Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά…


Ώρα έναρξης: 22.30μ.μ / Τιμή εισόδου: 12€ με ποτό
Koo Koo: Ιάκχου 17, Γκάζι

ΜΠΛΕ live!


οι ΜΠΛΕ live
Παρασκευή 24 Ιουνίου
στο «Aloft Music Bar»
στην Αγ. Νάπα

μαζί τους ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep

Δίνουν  σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Η δισκογραφική τους παρουσία έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία με τραγούδια όπως «Ενοχές», «Όνειρα σου τραγουδάω», «Έλα να δεις», «Στα μαύρα έχω ντυθεί», «Μία φορά κι έναν καιρό», κ.α. Οι παραστάσεις τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό. Στο πρόγραμμα  εκτός από δικές τους επιτυχίες οι ΜΠΛΕ δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν με διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών όπου με τη συμμετοχή του Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep (θα τους θυμάστε από τη δεκαετία του '90 με το "Looking for a girl with a washing machine"),  με την υπέροχη φωνή του και το φοβερό tracklist απογειώνουν την παράσταση.
Συνολικά, οι Μπλε χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, funk και τζαζ.




Aloft Music Bar
Ώρα έναρξης 21:30
Κρατήσεις : 99637831

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ live!


Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
live  
«Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Σάββατο  18 Ιουνίου


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ 18 ΙΟΥΝΗ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ.
ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΡΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ
ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟN Κ...... ΜΑΣ
ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ.



Ο Λεωνίδας Μπαλάφας and The Band το Σάββατο 18 Ιουνίου στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων


Ώρα έναρξης: 21:30 / Τιμή εισιτηρίου: 12 ΕΥΡΩ
 

ΜΠΛΕ live


οι ΜΠΛΕ live
Τετάρτη 22 Ιουνίου

στο θέατρο στο Σκαλί Αγλαντζιάς

μαζί τους ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep

Δίνουν  σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Η δισκογραφική τους παρουσία έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία με τραγούδια όπως «Ενοχές», «Όνειρα σου τραγουδάω», «Έλα να δεις», «Στα μαύρα έχω ντυθεί», «Μία φορά κι έναν καιρό», κ.π.α.. Οι παραστάσεις τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό. Στο πρόγραμμα  εκτός από δικές τους επιτυχίες οι ΜΠΛΕ δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν με διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών όπου με τη συμμετοχή του Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep (θα τους θυμάστε από τη δεκαετία του '90 με το "Looking for a girl with a washing machine"),  με την υπέροχη φωνή του και το φοβερό tracklist απογειώνουν την παράσταση.
Συνολικά, οι Μπλε χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, funk και τζαζ.




Σκαλί Αγλαντζιάς
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης : 21.00

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Βαγγέλης Μαρκαντώνης live!


Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του 3ου και τελευταίου άλμπουμ της Ανοιχτής Θάλασσας, λέει τ’ όνομά της τρεις φορές και πατάει με σιγουριά στην ΞΕΝΗ ΓΗ.
11 νέα τραγούδια σε στίχους και μουσική του Βαγγέλη και μία διασκευή (Καρδιολόγος της Β. Πάλλα και του Ν. Πετρίδη).
Το σύρμα της ακουστικής κιθάρας και το καρδιοχτύπι των κρουστών δημιουργούν ένα grunge ήχο που βοηθάει τα λόγια να φτιάξουν πολύχρωμα τοπία και εικόνες.
Στο τραγούδι «θα γίνουμε ένα» συναντάμε τη νέα τραγουδίστρια Ιωάννα Μόρφη, ενώ στο ένα και μόνο αγγλόφωνο τραγούδι του άλμπουμ empty moons, ακούμε τον Κώστα Αντωνιάδη, τραγουδιστή των GAD..
Από το άλμπουμ έχουν ήδη ξεχωρίσει τα τραγούδια 20 ζωές και Τράβα μια γραμμή.
Στις σκοτεινές εποχές της δισκογραφίας, όμως, η Ξένη Γη δε μένει απροστάτευτη…  Συνοδεύεται από τη νουβέλα «Πώς ο Στέλιος και οι φίλοι του έβγαλαν το χειμώνα» και κυκλοφορούν μαζί, 2 σε 1, από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης.
Η φωτεινή αυτή ιστορία που έχει γράψει ο Βαγγέλης  Μαρκαντώνης «σιγοτραγουδάει» με τον πιο γλαφυρό τρόπο ότι η πειρατεία δε σκοτώνει τη μουσική.  Κάνει τους μουσικούς και τους φίλους τους πιο ευφάνταστους και ευρηματικούς.

Την επιμέλεια και διεύθυνση παραγωγής έχει κάνει ο Άγγελος Σφακιανάκης.


Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

BarBus live!


Οι BarBus live
την Κυριακή 19 Ιουνίου
στο «Strasse»



Οι  BarBus είναι η νέα ηλεκτρική μπάντα που παθιάζεται με τη μουσική, τη σωματική λογοτεχνία και τον αυτοσχεδιασμό.  Γι’ αυτό τον λόγο κάνει live. Kαι καλά κάνει…  Στην παράσταση συναντιούνται τρυφερά ο Bowie με τον Εμπειρίκο,  ο Dali με τους Motorhead , οι Nirvana με τον Jack Kerouac… εμείς με σας! Ραντεβού στο «Strasse» την Κυριακή 19 Ιουνίου . Οι Barbus είναι οι Γιώργος Χρανιώτης, Νίκος Σάλτας, Αλέκος Γεωργουλόπουλος , Πέτρος Σταμέλος, Γρηγόρης Φλεμετάκης

                                       

Strasse

Περσεφόνης 29 Γκάζι
Τηλ. κρατήσεων :210 3464330
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης : 22.30