Σάββατο 19 Μαρτίου 2011


Τετάρτη 23 Μαρτίου
Stand up comedy
«Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης»
στο «Playground art Venue»
στo Βόλο
     Πότε ανακαλύφθηκε η τηλεόραση; Πότε τυπώθηκε η πρώτη εφημερίδα; Πότε ξεκίνησε η πρώτη εκπομπή στο ραδιόφωνο; Τί χαρακτηριστικά θα έχει το απολίθωμα του homo tileopticus, όταν θα ανακαλυφθεί χιλιάδες χρόνια μετά;
     Ο ταλαντούχος Στέλιος Κάτσαρης μετά από μια σειρά εμφανίσεων στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη το χειμώνα που μας πέρασε, επιστρέφει στα μουσικο-θεατρικά δρώμενα, αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας το νέο του stand up comedy  με τίτλο «Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης».   Οι εμφανίσεις του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο μαρτυρούν ότι ο νεαρός δημιουργός μάλλον έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας. Την Τετάρτη 23 Μαρτίου,  στο «PlAYGROUND ART VENUE» στο Βόλο, καυτηριάζει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και μέσα από σκληρή πολιτική και κοινωνική σάτιρα τρυπώνει στα σαλόνια των σπιτιών του 2010.
    Την ίδια χρονική στιγμή σχολιάζει κορυφαία θέματα της επικαιρότητας δημιουργώντας ανοιχτό διάλογο με το κοινό. Ο  stand up comedian, Στέλιος Κάτσαρης και το κοινό μεταμορφώνονται σε μία μεγάλη παρέα, αφού μαζί διαβάζουν εφημερίδες, σχολιάζουν τα νέα της ημέρας, γράφουν τραγούδια.

Οδός Μητροπολίτου Γρηγορίου – Σουλίου 18
Είσοδος : 8 ευρώ
Ώρα : 22.30

ΜΠΛΕ live στην Καλαμάτα


οι ΜΠΛΕ live
Σάββατο 26 Μαρτίου
στο  «Κong»
στην Καλαμάτα

μαζί τους ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep

Δίνουν  σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Η δισκογραφική τους παρουσία έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία με τραγούδια όπως «Ενοχές», «Όνειρα σου τραγουδάω», «Έλα να δεις», «Στα μαύρα έχω ντυθεί», «Μία φορά κι έναν καιρό», κ.π.α.. Οι παραστάσεις τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό. Στο πρόγραμμα  εκτός από δικές τους επιτυχίες οι ΜΠΛΕ δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν με διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών όπου με τη συμμετοχή του Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep (θα τους θυμάστε από τη δεκαετία του '90 με το "Looking for a girl with a washing machine"),  με την υπέροχη φωνή του και το φοβερό tracklist απογειώνουν την παράσταση.
Συνολικά, οι Μπλε χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, funk και τζαζ.


Kong
Ακρίτα 35,Καλαμάτα
Τηλ.κρατήσεων: 6972 290959 & 6974 498708
Ώρα έναρξης 23:00

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ live στην Λεμεσό


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
live
Πέμπτη  24 Μαρτίου
στο «Friends Rock Bar »
στην Κύπρο





Ο  Λεωνίδας Μπαλάφας, ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους  προορισμούς. Ο τραγουδοποιός ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι με ένα πρόγραμμα που φλερτάρει με  blues, reggae, jazz, rock και funk ήχους.   Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές όπως «Ταξίδι για να σε βρω», «Πλάτανος», καθώς και νέα κομμάτια απ’ την καινούργια του δουλειά «Ανοιξιάτικη μέρα» όπως ο «Πυροσβεστήρας» που έχουν ήδη αγαπηθεί απ’ το κοινό.


Friends Rock Bar Limassol
Ώρα έναρξης : 22:00
Τηλέφωνο κρατήσεων 99 588055
                          Περιορισμένος αριθμός θέσεων

ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ live!


ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ

Μαζί του ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ(Ανοιχτή Θάλασσα)

«Ένα μοναχικό ταξίδι με παρέα»

στο SMALL CAFE
στον Πειραιά

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης επιστρέφει με την σειρά του στην ξηρά, μετά από μία ατέρμονη περιπλάνηση στην «Ανοιχτή Θάλασσα». Δεν έχουν περάσει ούτε δεκαπέντε χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση κι όμως είναι ήδη έτοιμος να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο.
Στο πλευρό των παραπάνω δύο, οι τίγρεις του πάλκου Γιάννης Σκούταρης και Αντρέας Σίκκης.
Εφαρμόζοντας με επιτυχία το σύστημα του εσωτερικού δανεισμού, οι καλλιτέχνες ανταλλάσουν επί σκηνής όργανα, εμπειρίες, ερμηνείες και αποκαλυπτικές διηγήσεις.

Μανώλης Φάμελλος: κιθάρα, μαντολίνο, γιουκαλίλι μπάσο, φυσαρμόνικα
Βαγγέλης Μαρκαντώνης: κιθάρα, μαντολίνο γιουκαλίλι, μπάσο, φυσαρμόνικα
Γιάννης Σκούταρης: πιάνο, ακορντεόν
Aντρέας Σίκκης: κρουστά

Ώρα έναρξης : 22:30

Small Cafe-bruncherie:
Αριστοτέλους 10, Πειραιάς
Τηλ. 210-4297236

Lexicon Project, Joanna Drigo, Ισμήνη Πεπέ live στη Σκόπελο


Lexicon Project
Joanna Drigo
Ισμήνη Πεπέ

Το Σάββατο 26 Μαρτίου
στο club «Άμμος»
στη Σκόπελο

             Τους Lexicon Project τους γνωρίσαμε το 2009. Μια παρέα των πέντε που μοιράζονται το ίδιο όνειρο. Την άνοιξη του 2010 κυκλοφορεί η πρώτη τους ομώνυμη δισκογραφική δουλειά. Το φάσμα των επιρροών τους μεγάλο αλλά η αισθητική τους κοινή. Πέρα απ’ τη φρεσκάδα του ήχου τους, στόχος τους είναι να παρουσιάσουν στο κοινό μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση με τα τραγούδια τους καθώς και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών μέσα απ’ το δικό τους πρίσμα.. Η ανταπόκριση από το κοινό θερμή απ’ τα πρώτα τους κιόλας, βήματα. Κομμάτια  όπως το «Ταξίδεψε» , «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα»  και «Χειμώνας» έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα ενώ οι αρκετές αξιόλογες συνεργασίες αποδεικνύουν ότι οι Lexicon Project ήρθαν για να μείνουν και θα  μοιραστούν τη σκηνή με επίσης δύο ξεχωριστές προσωπικότητες.
            Το ταλέντο και η επιτυχία, της Joanna Drigo είναι αντιστρόφως ανάλογα της ηλικίας της. Το ντεμπούτο album της με τον ευρηματικό τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα»,  μία pop-rock παραγωγή,  με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο, που υπέγραψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας  σε στίχους και μουσική της ιδίας. Από τον παραπάνω δίσκο έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και η «Βίκυ». Η ζεστή της παρουσία, οι εξαιρετικές της ερμηνευτικές δυνατότητες καθώς και ο τρόπος που αξιοποιεί την κιθάρα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πότε ρομαντική και πότε δυναμική. Στο πρόγραμμα εκτός απ’ τα δικά της κομμάτια θα ακούσουμε από Αρλέτα μέχρι Bjork και Pj Harvey. Ενδιαφέρον θα αποτελέσει και η συνύπαρξή της στη σκηνή με τους Lexicon Project.

          Η Ισμήνη ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι δίπλα στον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Γιοκαρίνη στο Σταυρό του Νότου και στο Rodeo. Πέρυσι τον Ιούλιο κυκλοφόρησε  η  προσωπική της δουλειάς, «Κάπως Έτσι», με στίχους και μουσική δική της και σε παραγωγή του Λάκη Παπαδόπουλου ο οποίος  συμμετείχε και στο τραγούδι «Μίλα Σιγά». Θα παρουσιάσει κομμάτια απ’ τη δισκογραφική της δουλειά καθώς και άλλες αγαπημένες διασκευές…


Ώρα έναρξης 00.00
Club Άμμος
Είσοδος 10€ με ποτό

Lexicon Project live στη Ναύπακτο


Lexicon Project
την Παρασκευή 1 Απριλίου
στο «Bar
στη Ναύπακτο



Οι Lexicon Project θα εμφανιστούν την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Bar2”, στη Ναύπακτο.  Τους Lexicon Project τους γνωρίσαμε το 2009. Μια παρέα των πέντε που μοιράζονται το ίδιο όνειρο. Την άνοιξη του 2010 κυκλοφορεί η πρώτη τους ομώνυμη δισκογραφική δουλειά. Το φάσμα των επιρροών τους μεγάλο αλλά η αισθητική τους κοινή. Πέρα απ’ τη φρεσκάδα του ήχου τους, στόχος τους είναι να παρουσιάσουν στο κοινό μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση με τα τραγούδια τους καθώς και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών μέσα απ’ το δικό τους πρίσμα.. Η ανταπόκριση από το κοινό θερμή απ’ τα πρώτα τους κιόλας, βήματα. Κομμάτια  όπως το «Ταξίδεψε» , «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα»  και «Χειμώνας» έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα ενώ οι αρκετές αξιόλογες συνεργασίες αποδεικνύουν ότι οι  Lexicon Project  ήρθαν για να μείνουν …

Έναρξη 22.30
BAR2
Λιμάνι Ναυπάκτου

Μίλτος Πασχαλίδης live στο «Μύλο»


Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Πέμπτη 24 Μαρτίου
στο «Μύλο», στη Θεσσαλονίκη



«Κόψε την πείνα σου . . .»

O τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, μετά τη σειρά των επιτυχημένων εμφανίσεων στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, ανεβαίνει και στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια ειδική παράσταση, η οποία στηρίζεται στο πολιτικό τραγούδι.  Ο καλλιτέχνης επιλέγει να κάνει ισχυρή αναφορά στα σύγχρονα κοινωνικο-πολιτικά δρώμενα, υπενθυμίζοντας πολιτικά τραγούδια παλαιότερων δεκαετιών (Θεοδωράκης, Λοΐζος, Λεοντής, Μούτσης, Θάνος Μικρούτσικος) αλλά και τραγούδια σύγχρονων  τραγουδοποιών (Τσακνής, Κατσιμίχα, Πανούσης κ.α).
Μετρώντας μια συνεπή παρουσία 16 ετών στο χώρο της δισκογραφίας και μετά από την αδιαμφισβήτητα πετυχημένη δουλειά «Ξένιος, η Κρήτη εντός μου», ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στη σκηνή με διάθεση ηλεκτρική, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.
Έχοντας μαζί του τη νεαρή τραγουδίστρια, Φρόσω Στυλιανού, και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών να τον πλαισιώνουν, ο Μίλτος Πασχαλίδης, αφηγείται με τον μοναδικό ερμηνευτικό του τρόπο τραγούδια διαχρονικού προβληματισμού και φυσικά μοιράζεται με το κοινό … τις «Κακές του Συνήθειες».


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΥΛΟΣ
Ανδ.Γεωργίου 56
Θεσσαλονίκη
 Τηλ. 2310551836- www.mylos.gr


lexicon Project & Joanna Drigo live στο «Κοο Κοο»


Lexicon Project & Joanna Drigo
live
Παρασκευές 8 & 15 Απριλίου

στο «Κοο Κοο»


             Οι Lexicon Project και η Joanna Drigo μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Σταυρό του Νότου ανεβαίνουν τη σκηνή του «Κοο Κοο» για δύο μοναδικές παραστάσεις  γεμάτες «ηλεκτρισμό» και ωραίες μουσικές.
             Τους Lexicon Project τους γνωρίσαμε το 2009. Μια παρέα των πέντε που μοιράζονται το ίδιο όνειρο. Την άνοιξη του 2010 κυκλοφορεί η πρώτη τους ομώνυμη δισκογραφική δουλειά. Το φάσμα των επιρροών τους μεγάλο αλλά η αισθητική τους κοινή. Πέρα απ’ τη φρεσκάδα του ήχου τους, στόχος τους είναι να παρουσιάσουν στο κοινό μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση με τα τραγούδια τους καθώς και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών μέσα απ’ το δικό τους πρίσμα.. Την οπτικοποίηση των μουσικών τους συνειρμών συμπληρώνουν τα videos που προβάλλονται στην παράστασή τους. Η ανταπόκριση από το κοινό θερμή απ’ τα πρώτα τους κιόλας, βήματα. Κομμάτια  όπως το «Ταξίδεψε» , «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα»  και «Χειμώνας» έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα ενώ οι αρκετές αξιόλογες συνεργασίες αποδεικνύουν ότι οι  Lexicon Project  ήρθαν για να μείνουν …
            Το ταλέντο και η επιτυχία, της Joanna Drigo είναι αντιστρόφως ανάλογα της ηλικίας της. Το ντεμπούτο album της με τον ευρηματικό τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα»,  μία pop-rock παραγωγή,  με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο, που υπέγραψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας  σε στίχους και μουσική της ιδίας. Από τον παραπάνω δίσκο έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και η «Βίκυ». Η ζεστή της παρουσία, οι εξαιρετικές της ερμηνευτικές δυνατότητες καθώς και ο τρόπος που αξιοποιεί την κιθάρα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πότε ρομαντική και πότε δυναμική. Στο πρόγραμμα εκτός απ’ τα δικά της κομμάτια θα ακούσουμε από Αρλέτα μέχρι Bjork και Pj Harvey. Ενδιαφέρον θα αποτελέσει και η συνύπαρξή της στη σκηνή με τους Lexicon Project.

Ώρα έναρξης: 23.00μ.μ / Τιμή εισόδου: 12€ με ποτό
Koo Koo: Ιάκχου 17, Γκάζι

Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στο «KooKoo»


Βαγγέλης Μαρκαντώνης
live
Σάββατο 16 Απριλίου
στο «KooKoo»

«..λέω τ’ όνομά της τρεις φορές...» 
O Βαγγέλης Μαρκαντώνης (πρώην Ανοιχτή Θάλασσα), μετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις του στον «Σταυρό του Νότου», δίνει ραντεβού με το κοινό την Σάββατο 16 Απριλίου στο ΚοοΚοο live bar στο Γκάζι, για μία μοναδική παράσταση. Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια τού νέου του δίσκου « Ξένη Γη », από το οποίο έχουν ήδη δώσει το στίγμα τους το «20 ζωές» και το «Τράβα μια γραμμή».  Σύγχρονα ακούσματα, παλιά λαϊκά και ρετρό κομμάτια κάτω από τη σφραγίδα ενός νευρώδους ακουστικού folk ήχου που παράγει ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης μαζί με τους :
                                                            Χρήστο Χουσίδη (ακορντεόν, κρουστά)
                            Αντρέα Σίκκη (κρουστά, φλογέρες, τραγούδι)
                 Irwan Easty (κιθάρα, μπάσο, τραγούδι)
Ιωάννα Μόρφη (τραγούδι)
                                                            Ανδρέα Βαϊτούδη (ηχητική επιμέλεια, μπάσο)
      Οι ιδιαίτερες ερμηνευτικές  ικανότητες του Βαγγέλη , οι αφηγήσεις του που γεφυρώνουν τα τραγούδια, θα δεθούν στη σκηνή με  τις φωνές του Αντρέα, του Irwan και της Ιωάννας.  Το αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό..
     Στοιχεία λαϊκά με folk και ρετρό παρενθέσεις συνθέτουν μια παράσταση πλήρη εικόνων και ηχοχρωμάτων…  Μην τη χάσει κανείς!


Ώρα έναρξης: 23.00μ.μ / Τιμή εισόδου: 12€ με ποτό
Koo Koo: Ιάκχου 17, Γκάζι

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Μίλτος Πασχαλίδης live στον Πολύγυρο


Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Τετάρτη 23 Μαρτίου
στο δημοτικό θέατρο Πολυγύρου

      Ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται τον Πολύγυρο την Τετάρτη 23  Μαρτίου.

      Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του «Ξένιου, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο  ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.
     Έχοντας μαζί του εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..
Ώρα έναρξης : 21.00

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Λεωνίδας Μπαλάφας live στα Γιάννενα


Ο Λεωνίδας Μπαλάφας
Πέμπτη 17 Μαρτίου
στο «Boxx live stage»
στα Γιάννενα

Λεωνίδας Μπαλάφας, ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους προορισμούς. Ο τραγουδοποιός ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι με ένα πρόγραμμα που φλερτάρει με blues, reggae, jazz, rock και funk ήχους. Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές όπως «Ταξίδι για να σε βρω», «Πλάτανος», καθώς και νέα κομμάτια απ’ την καινούργια του δουλειά «Ανοιξιάτικη μέρα» όπως ο «Πυροσβεστήρας» που έχουν ήδη αγαπηθεί απ’ το κοινό.


Πόρτες : 21.00, Ώρα έναρξης : 22.00
Είσοδος : 10 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6932 610241!

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Μίλτος Πασχαλίδης live στα Γιάννενα


Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Σάββατο 19 Μαρτίου
στο «Boxx live stage»

στα Γιάννενα


      Ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται τα Γιάννενα το Σάββατο  19 Μαρτίου.

Πρόκειται για μια ειδική παράσταση, η οποία στηρίζεται στο πολιτικό τραγούδι.  Ο καλλιτέχνης επιλέγει να κάνει ισχυρή αναφορά στα σύγχρονα κοινωνικο-πολιτικά δρώμενα, υπενθυμίζοντας πολιτικά τραγούδια παλαιότερων δεκαετιών (Θεοδωράκης, Λοΐζος, Λεοντής, Μούτσης, Θάνος Μικρούτσικος) αλλά και τραγούδια σύγχρονων  τραγουδοποιών (Τσακνής, Κατσιμίχα, Πανούσης κ.α).
Μετρώντας μια συνεπή παρουσία 16 ετών στο χώρο της δισκογραφίας και μετά από την αδιαμφισβήτητα πετυχημένη δουλειά «Ξένιος, η Κρήτη εντός μου», ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στη σκηνή με διάθεση ηλεκτρική και πάντα λυρική, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.
Έχοντας μαζί του τη νεαρή τραγουδίστρια, Φρόσω Στυλιανού, και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών να τον πλαισιώνουν, ο Μίλτος Πασχαλίδης, αφηγείται με τον μοναδικό ερμηνευτικό του τρόπο τραγούδια διαχρονικού προβληματισμού και φυσικά μοιράζεται με το κοινό … τις «Κακές του Συνήθειες».
Boxx live stage
Λεωφ.Γ.Παπανδρέου, Ιωάννινα
τηλέφωνο κρατήσεων:6932 610241
έναρξη: 22.00

Μίλτος Πασχαλίδης live στο Ηράκλειο


Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Δευτέρα 14 Μαρτίου

στη μουσική σκηνή «Πυξίδα»

στο Ηράκλειο


      Ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται το Ηράκλειο τη Δευτέρα  14  Μαρτίου.

      Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του «Ξένιου, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο  ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.
     Έχοντας μαζί του εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..

Θα προηγηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του «Δυο νύχτες στο Σαράντι» το απόγευμα !
Μουσική σκηνή ΠΥΞΙΔΑ
Διεύθυνση : 1866 αρ.69 και στην Τσικριτζή 3
Τηλέφωνο κρατήσεων 6976820822
Ώρα έναρξης : 21.30