Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

«Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης», Special guests: Lexicon Project


«Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης»
με τον Στέλιο Κάτσαρη
Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011
Ρυθμός Stage, Ηλιούπολη
Special guests : οι Lexicon Project

Τί χαρακτηριστικά θα έχει το απολίθωμα του homo tileopticus, όταν θα ανακαλυφθεί χιλιάδες χρόνια μετά;
Ο ταλαντούχος Στέλιος Κάτσαρης μετά από μια σειρά εμφανίσεων στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη το χειμώνα που μας πέρασε, επιστρέφει στα μουσικο-θεατρικά δρώμενα, αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας το νέο του stand up comedy με τίτλο «Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης».
Οι εμφανίσεις του σε  Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ρόδο ,Κω και Κύπρο μαρτυρούν ότι ο νεαρός δημιουργός μάλλον έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας.
 Στις 30 Ιανουαρίου 2011 επιστρέφει   στο Ρυθμό stage, στην Αθήνα και εγγυάται μια απίστευτη βραδιά με πολλές εκπλήξεις και αστείρευτη σάτιρα καθώς καυτηριάζει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους ήρωες της τηλεοπτικής και πολιτικής καθημερινότητας μας τρυπώνοντας στα σαλόνια των σπιτιών του 2011.
Την ίδια χρονική στιγμή σχολιάζει κορυφαία θέματα της επικαιρότητας δημιουργώντας ανοιχτό διάλογο με το κοινό.
Ο stand up comedian, Στέλιος Κάτσαρης και οι θεατές μεταμορφώνονται σε μία μεγάλη παρέα, αφού μαζί καυτηριάζουν  τα νέα της ημέρας, γράφουν τραγούδια, παίζουν παιχνίδια ανακαλύπτοντας τη διαφορά που χωρίζει την πραγματική ζωή από την “παράσταση” της τηλεόρασης.
Στο τέλος τον λόγο παίρνουν τα τραγούδια αφού ο Στέλιος συντροφιά με ένα πιάνο πετά την κάπα του κωμικού και αφήνεται σε ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια του χτες και του σήμερα.
Μαζί του  η Νεφέλη Μαρκάκη στο βιολί  και ο Τάσος Παπακυριάκου στην κιθάρα.




ΜΠΛΕ live στην Κύπρο


οι ΜΠΛΕ live
την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου
στη «Διαχρονική Σκηνή»

στη Λευκωσία

μαζί τους ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep

Δίνουν  σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Η δισκογραφική τους παρουσία έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία με τραγούδια όπως «Ενοχές», «Όνειρα σου τραγουδάω», «Έλα να δεις», «Στα μαύρα έχω ντυθεί», «Μία φορά κι έναν καιρό», κ.π.α.. Οι παραστάσεις τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό. Στο πρόγραμμα  εκτός από δικές τους επιτυχίες οι ΜΠΛΕ δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν με διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών όπου με τη συμμετοχή του Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep (θα τους θυμάστε από τη δεκαετία του '90 με το "Looking for a girl with a washing machine"),  με την υπέροχη φωνή του και το φοβερό tracklist απογειώνουν την παράσταση.
Συνολικά, οι Μπλε χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, funk και τζαζ.


Διαχρονική Μουσική Σκηνή
Λεωφόρος Καλλιπόλεως 37
Λευκωσία, Λευκωσία Κύπρος
Τηλέφωνο: 99783455
Ώρα έναρξης : 22.30

Lexicon Project και Joanna Drigo live


Lexicon Project και Joanna Drigo
live
την Τρίτη 25 Ιανουαρίου

στον «Σταυρού του Νότου club»
συμμετέχει η Ισμήνη Πεπέ



             Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου οι Lexicon Project , η Joanna Drigo και η Ισμήνη Πεπέ, ανεβαίνουν τη σκηνή του club του «Σταυρού του Νότου» και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό βραδιές γεμάτες «ηλεκτρισμό» και ωραίες μουσικές.
             Τους Lexicon Project τους γνωρίσαμε το 2009. Μια παρέα των πέντε που μοιράζονται το ίδιο όνειρο. Την άνοιξη του 2010 κυκλοφορεί η πρώτη τους ομώνυμη δισκογραφική δουλειά. Το φάσμα των επιρροών τους μεγάλο αλλά η αισθητική τους κοινή. Πέρα απ’ τη φρεσκάδα του ήχου τους, στόχος τους είναι να παρουσιάσουν στο κοινό μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση με τα τραγούδια τους καθώς και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών μέσα απ’ το δικό τους πρίσμα.. Την οπτικοποίηση των μουσικών τους συνειρμών συμπληρώνουν τα videos που προβάλλονται στην παράστασή τους. Η ανταπόκριση από το κοινό θερμή απ’ τα πρώτα τους κιόλας, βήματα. Κομμάτια  όπως το «Ταξίδεψε» , «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα»  και «Χειμώνας» έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα ενώ οι αρκετές αξιόλογες συνεργασίες αποδεικνύουν ότι οι Lexicon Project ήρθαν για να μείνουν και θα  μοιραστούν τον «Χειμώνα» με επίσης δύο ξεχωριστές προσωπικότητες.
            Το ταλέντο και η επιτυχία, της Joanna Drigo είναι αντιστρόφως ανάλογα της ηλικίας της. Το ντεμπούτο album της με τον ευρηματικό τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα»,  μία pop-rock παραγωγή,  με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο, που υπέγραψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας  σε στίχους και μουσική της ιδίας. Από τον παραπάνω δίσκο έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και η «Βίκυ». Η ζεστή της παρουσία, οι εξαιρετικές της ερμηνευτικές δυνατότητες καθώς και ο τρόπος που αξιοποιεί την κιθάρα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πότε ρομαντική και πότε δυναμική. Στο πρόγραμμα εκτός απ’ τα δικά της κομμάτια θα ακούσουμε από Σιδηρόπουλο και Ξύλινα Σπαθιά μέχρι Pj Harvey. Ενδιαφέρον θα αποτελέσει και η συνύπαρξή της στη σκηνή με τους Lexicon Project.

          Η Ισμήνη ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι δίπλα στον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Γιοκαρίνη στο Σταυρό του Νότου και στο Rodeo. Πέρυσι τον Ιούλιο κυκλοφόρησε  η  προσωπική της δουλειάς, «Κάπως Έτσι», με στίχους και μουσική δική της και σε παραγωγή του Λάκη Παπαδόπουλου ο οποίος  συμμετείχε και στο τραγούδι «Μίλα Σιγά». Θα παρουσιάσει κομμάτια απ’ τη δισκογραφική της δουλειά καθώς και άλλες αγαπημένες διασκευές…


                                       

Σταυρός του Νότου club
Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλ. 210-922.69.75-  www.stn.gr


"Tea sleep 4us" live


“Tea sleep 4us” feat Βανέσσα Αδαμοπούλου καιMay Day” live
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

στο «Maison Chrystal», στη Θεσσαλονίκη



Μια διαφορετική βραδιά στο Maison Crystal........ Βανέσσα Αδαμοπούλου, May Day, Tea Sleep 4us... 
Ελάτε να κάνουμε ένα διαφορετικό πάρτυ!!!


"Tea sleep 4us" feat ΒανέσσαΑδαμοπούλου

"Tea sleep 4us" . η project band που μετατρέπει κάθε ζωντανή της εμφάνιση, σε ένα τεράστιο πάρτι! Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται δύο sets με τα πιο δυναμικά και αγαπημένα μας κομμάτια.. Το φάσμα των επιρροών τους ευρύ.. Ακούγονται κομμάτια απ' τη δεκαετία των 60's μέχρι και σήμερα. Δε θα λείψουν και τα δικά τους κομμάτια. Το «Μπύρες» έχει ήδη ξεχωρίσει και παίζεται στα clubs !
Απ' το περασμένο καλοκαίρι συνεργάζονται επί σκηνής με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου !
Υπόσχονται να χαρίσουν μια μοναδική βραδιά που συνδυάζει την pop-punk μουσική «δεμένη» με αρκετά r'n'b στοιχεία !

Τους " Tea sleep 4us" αποτελούν οι :
Stelios Mac
Γιάννης Καραχάλιος
Αλέξανδρος Λαζαρίδης

"ΜAY DAY" σημαίνει ... ανοιξιάτικη μέρα...

Οι May Day μετράνε ήδη μία ραδιοφωνική επιτυχία με το τραγούδι τους ¨Τρελά Καλοκαίρια¨. Θα σας διασκεδάσουν με τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο "Γυάλινη σφαίρα" και με επιλεγμένα τραγούδια από το ευρύτερο φάσμα της ελληνικής και ξένης ΠΟΠ-ΡΟΚ σκηνής.

οι May Day είναι:
Μπάμπης Συντάκης - τραγούδι, ακουστική κιθάρα
Ελβίρα Δαγιόγλου - τραγούδι, φωνητικά
Στέλιος Μακρυπλίδης - ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά
Τάσος Μοσχοβάκης - μπάσο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος – πλήκτρα
Παύλος Θεοδωράκης - τύμπαν

Maison Chrystal

Μεγάλου Αλεξάνδρου 6
Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30 2310 888865
maisont@gmail.com

O Mίλτος Πασχαλίδης Live στο Σταυρό του Νότου


O Mίλτος Πασχαλίδης
Live
Από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου
και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
στην κεντρική σκηνή του ‘Σταυρού του Νότου’

       << Κόψε την πείνα σου . . . >>


   O τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης , ξεκινάει μια σειρά εμφανίσεων στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Πρόκειται για μια ειδική παράσταση , η οποία στηρίζεται στο πολιτικό τραγούδι .Ο καλλιτέχνης επιλέγει να κάνει ισχυρή αναφορά στα συγχρονα κοινωνικο-πολιτικά δρώμενα, υπενθυμίζοντας πολιτικά τραγούδια παλαιότερων δεκαετιών (Θεοδωράκης, Λοίζος, Λεοντής. Μούτσης, Θάνος Μικρούτσικος) αλλά και τραγούδια σύγχρονων  τραγουδοποιών. (Τσακνής, Κατσιμίχα, Πανούσης κ. α)
Μετρώντας μια συνεπή παρουσία 16 ετών στο χώρο της δισκογραφίας και μετά από την αδιαμφισβήτητα πετυχημένη δουλειά ‘Ξένιος , η Κρήτη εντός μου ’ , επιστρέφει στη σκηνή με διάθεση ηλεκτρική και πάντα λυρική , όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει .
Έχοντας μαζί του τη νεαρή τραγουδίστρια , Φρόσω Στυλιανού , και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών να τον πλαισιώνουν, ο Μίλτος Πασχαλίδης , αφηγείται με τον μοναδικό ερμηνευτικό του τρόπο τραγούδια διαχρονικού προβληματισμού και φυσικά μοιράζεται με το κοινό … τις ‘Κακές του Συνήθειες ’.

                                                     Σταυρός του Νότου κεντρική σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 37 , Νέος Κόσμος
Τηλ.210-922.69.75 & www.stn.gr

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στη Ρόδο


Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου

στη μουσική σκηνή «Colorado»

στη Ρόδο


      Ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται τη Ρόδο την Τετάρτη  2  Φεβρουαρίου.

      Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του «Ξένιου, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο  ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.
     Έχοντας μαζί του την νεαρή τραγουδίστρια , Φρόσω Στυλιανού και εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 21:00   ΕΝΑΡΞΗ 22:00
Προπώληση 12 ευρώ
Είσοδος  14ευρώ
Κρατήσεις Τηλ. 22410 75120, 6936465602

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στην Κατερίνη


Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Σάββατο 29 Ιανουαρίου

στη μουσική σκηνή «Sin City»

στην Κατερίνη


      Ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται την Κατερίνη την Σάββατο  29  Ιανουαρίου.

      Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του «Ξένιου, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο  ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.
     Έχοντας μαζί του την νεαρή τραγουδίστρια , Φρόσω Στυλιανού και εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..

Sin City
Εθν.Σταδίου 26
Έναντι Γηπέδου Πιερικού
Πόρτες: 21.30
Είσοδος: 15 ευρώ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

BarBus live (Γιώργος Χρανιώτης-Νίκος Σάλτας)


Οι BarBus live
την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου
στο «Σταυρό του Νότου club»



Οι  BarBus είναι η νέα ηλεκτρική μπάντα που παθιάζεται με τη μουσική, τη σωματική λογοτεχνία και τον αυτοσχεδιασμό.  Γι’ αυτό τον λόγο κάνει live. Kαι καλά κάνει…  Στην παράσταση συναντιούνται τρυφερά ο Bowie με τον Εμπειρίκο,  ο Dali με τους Motorhead , η Samantha Fox με τον Jack Kerouac… εμείς με σας! Ραντεβού στο club του Σταυρού του Νότου την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου . Βασικοί συντελεστές των BarBus ο τραγουδοηθοποιός  Γιώργος Χρανιώτης και ο «επεισοδιακός» μουσικός, Νίκος Σάλτας, που βρέθηκαν με τους λοιπούς «παικταράδες» για να βολτάρουν μουσικά… !!!!

                                       


Σταυρός του Νότου club
Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλ. 210-922.69.75-  www.stn.gr

Sal.at.a band live !


Sal.at.a  band
στη μουσική σκηνή Οξυγόνο live !
από Σάββατο 22 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο

Sal.at.a band. Η κεφάτη μουσική μπάντα επιστρέφει στο Οξυγόνο live!  Kάθε μέλος της,  μια εντελώς διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά…

Special guest ο international υπερπλήρης… playboy Tonis Sfinos από το Las Vegas!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Οξυγόνο live! Βούρβαχη & Κορυζή 4(μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού),Νέος κόσμος 
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9240740 
ΕΙΣΟΔΟΣ: 13 με ποτό 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 22.30

           Οργάνωση  - παραγωγή:MUSICOM / www.musicom. gr

ΜΠΛΕ live



οι ΜΠΛΕ live
την Κυριακή  23 Ιανουαρίου
στο  «Eleven»

μαζί τους ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep




Δίνουν  σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Η δισκογραφική τους παρουσία έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία με τραγούδια όπως «Ενοχές», «Όνειρα σου τραγουδάω», «Έλα να δεις», «Στα μαύρα έχω ντυθεί», «Μία φορά κι έναν καιρό», κ.π.α.. Οι παραστάσεις τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό. Στο πρόγραμμα  εκτός από δικές τους επιτυχίες οι ΜΠΛΕ δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν με διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών όπου με τη συμμετοχή του Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep (θα τους θυμάστε από τη δεκαετία του '90 με το "Looking for a girl with a washing machine"),  με την υπέροχη φωνή του και το φοβερό tracklist απογειώνουν την παράσταση.
Συνολικά, οι Μπλε χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, funk και τζαζ.




Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης : 22.30
“Eleven”

Αγ. Κωνσταντίνου 59-61, Μαρούσι
Τηλ. Κρατήσεων 210 6147192