Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Sal.at.a band live ! στη Χαλκίδα


Sal.at.a  band live !
στην « Οδό Ονείρων», στη Χαλκίδα
Παρασκευή 6 Μαΐου


Μια κεφάτη μουσική μπάντα όπου κάθε μέλος της, μια τελείως διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Οι performers που απαρτίζουν την μπάντα γράφουν τραγούδια και μουσική! Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. The Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά…


«Οδός Ονείρων»
Τηλέφωνο: 22210-20504, 6978117100, 6978117103
Τσιριγώτη 6, Χαλκίδα                                                                                 
Ώρα : 22.00
Είσοδος : 15 ευρώ με ποτό

Rous Live! στα Γιάννενα


Rous

Παρασκευή 6 Μαΐου

στον πολυχώρο «Αγορά»
στα Γιάννενα

Ο Rous (Γιώργος Ρους) ενσωματώνει τις επιρροές του από το πάνθεον της rock (από Bob Dylan και Beatles μέχρι Radiohead και Beck) και της folk μουσικής (τον Elliott Smith, τον Tim Buckley και τον Woody Guthrie) και τις συνοψίζει στην παραγωγή ενός προσωπικού είδους rock, ακατέργαστου, απέριττου και διαποτισμένου με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου, νέου ανθρώπου.
Με τραγούδια γραμμένα και βασισμένα στην ακουστική κιθάρα, που εμπνέονται από την καθημερινότητα και αντικατοπτρίζουν  προβληματισμούς για τη σύγχρονη κοινωνία, τις προσωπικές διαδρομές  των ανθρώπων αλλά και τους εύκολους και δύσκολους  έρωτες, μέσα από γλυκόπικρες μελωδίες και ευφυείς, αιχμηρούς στίχους, o Rous συστήθηκε με επιτυχία στο ευρύ κοινό.
Ο δημιουργός του «Εξαιρέσεις», τραγούδι που ξαφνικά κι απρόσμενα κατέκτησε καρδιές (ραγισμένες ή αισιόδοξες) και charts τη χρονιά που πέρασε, παρουσιάζει  το μεγαλύτερο μέρος του ντεμπούτο άλμπουμ  του, από το οποίο ξεχώρισαν επίσης  οι «Μαριονέτες» του, και το ερωτικό και μελωδικότατο  «Κόκκινο Φως».
Μαζί του επί σκηνής οι:
Παύλος Μοναστηριώτης : τύμπανα,κρουστά/Σταύρος  Van der Wilt : Πλήκτρα, μελόντικα, φωνητικά
Σταύρος Γουλίδης: κιθάρες, φωνητικά/Νίκος Χανιώτης: Μπάσο

Πολυχώρος «Αγορά»
Ώρα ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 21.30μ.μ. / Τιμή εισόδου: 12 ευρώ, φοιτητικό : 8 ευρώ

Διεύθυνση: Κ. ΚΑΤΣΑΡΗ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Τηλ. Κρατήσεων : 2651079855


Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Rous, Lexicon Project, Rosebleed live!


Rous
Lexicon Project
Rosebleed

Παρασκευή 29 Απριλίου

στην πλατεία Πατριάρχου
της Νέας Φιλαδέλφειας


Τρεις απ’ τους σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς στη μουσική, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μοιράζονται τη σκηνή για να χαρίσουν στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας μία μοναδική μουσική βραδιά.
Και μπορεί αυτή να είναι η πρώτη φορά που ο Rous και οι Lexicon Project θα βρεθούν μαζί επί σκηνής αλλά όχι και η τελευταία καθώς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα ακολουθήσουν και άλλες κοινές εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και στην Αθήνα.
Ο Rous (Γιώργος Ρους), δημιουργός του τραγουδιού «Εξαιρέσεις» που τραγουδήθηκε από όλους, ενσωματώνει τις επιρροές του από το πάνθεον της rock (από Bob Dylan και Beatles μέχρι Radiohead και Beck) και της folk μουσικής (τον Elliott Smith, τον Tim Buckley και τον Woody Guthrie) και τις συνοψίζει στην παραγωγή ενός προσωπικού είδους rock, ακατέργαστου, απέριττου και διαποτισμένου με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου, νέου ανθρώπου.
Οι Lexicon Project, πέρα απ’ τη φρεσκάδα του ήχου τους, έχουν στόχο να παρουσιάσουν στο κοινό μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση με τα τραγούδια του ομώνυμου album τους καθώς και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών μέσα απ’ το δικό τους πρίσμα.. Το φάσμα των επιρροών τους μεγάλο, αλλά η αισθητική τους κοινή. Η ανταπόκριση από το κοινό θερμή απ’ τα πρώτα τους κιόλας, βήματα. Κομμάτια  όπως το «Ταξίδεψε» , «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα»  και «Χειμώνας» έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα ενώ οι αρκετές αξιόλογες συνεργασίες αποδεικνύουν ότι οι  Lexicon Project  ήρθαν για να μείνουν …
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Rosebleed. Η επιτυχία χτύπησε τη πόρτα από νωρίς με το πρώτο album  τους, «Stories» από το οποίο ξεχώρισε το «Until Next Time» .Οι Rosebleed είναι το πλέον ανερχόμενο σχήμα, στην indie - rock σκηνή της χώρας μας, με κύρια εφόδιά τους την εκπληκτική ωριμότητα ως μουσικοί και δημιουργοί. Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό αλλά για την ώρα,  έχουμε ένα ακόμα πιο λαμπρό παρόν  να ασχοληθούμε.





Πλατεία Πατριάρχου (εξέδρα Νέας Φιλαδέλφειας)
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης : 21.00

«Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης 2» στην Κω


«Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης 2»
με τον Στέλιο Κάτσαρη
Κυριακή 1η Μαΐου 2011
στο «Global Cafe»
στην Κω

Αφού ανακαλύψαμε τί  χαρακτηριστικά θα έχει το απολίθωμα του homo tileopticus, όταν θα ανακαλυφθεί χιλιάδες χρόνια μετά, ανεβαίνουμε στο club του  Μύλου για μία μόνο παράσταση. Μετά από 80 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και συμπληρώνοντας  1 χρόνο επιτυχίας τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης έχουν ακόμη ανοικτούς λογαριαμούς. Ο ταλαντούχος Στέλιος Κάτσαρης μετά από μια σειρά εμφανίσεων στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη το χειμώνα που μας πέρασε, επιστρέφει στα μουσικο-θεατρικά δρώμενα, αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας το νέο του stand up comedy με τίτλο «Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης 2».

Τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες και ίντερνετ μπαίνουν στο στόχαστρο και με βασικό σκοπό το χιούμορ δεν μένει τίποτα όρθιο.
Την    Μαΐου 2011 επισκέπτεται  την Κω  και εγγυάται μια απίστευτη βραδιά με πολλές εκπλήξεις και αστείρευτη σάτιρα καθώς καυτηριάζει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους ήρωες της τηλεοπτικής και πολιτικής καθημερινότητας μας τρυπώνοντας στα σαλόνια των σπιτιών του 2011.

Την ίδια χρονική στιγμή σχολιάζει κορυφαία θέματα της επικαιρότητας δημιουργώντας ανοιχτό διάλογο με το κοινό.

Ο stand up comedian, Στέλιος Κάτσαρης και οι θεατές μεταμορφώνονται σε μία μεγάλη παρέα, αφού μαζί καυτηριάζουν τα νέα της ημέρας, γράφουν τραγούδια, παίζουν παιχνίδια ανακαλύπτοντας τη διαφορά που χωρίζει την πραγματική ζωή από την “παράσταση” της τηλεόρασης.
Στο τέλος τον λόγο παίρνουν τα τραγούδια αφού ο Στέλιος συντροφιά με ένα πιάνο πετά την κάπα του κωμικού και αφήνεται σε ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια του χτες και του σήμερα.


Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Sal.at.a band live! στη Θεσσαλονίκη


Sal.at.a  band live !
στo « Maison Chrystal», στη Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 29 Απριλίου


Μια κεφάτη μουσική μπάντα όπου κάθε μέλος της, μια τελείως διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Οι performers που απαρτίζουν την μπάντα γράφουν τραγούδια και μουσική! Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. The Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά…


«Maison Chrystal»
Τηλέφωνο:
2310 888865 / 6947404403  
Μεγ. Αλεξάνδρου 6, Θεσσαλονίκη                                                                                         
Ώρα : 22.00

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Μίλτος Πασχαλίδης live στη Λάρνακα


Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Σάββατο 30 Απριλίου
στο «Barrel House»

στη Λάρνακα


      Ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται τη Λάρνακα το Σάββατο  30 Απριλίου.

Πρόκειται για μια ειδική παράσταση, η οποία στηρίζεται στο πολιτικό τραγούδι.  Ο καλλιτέχνης επιλέγει να κάνει ισχυρή αναφορά στα σύγχρονα κοινωνικο-πολιτικά δρώμενα, υπενθυμίζοντας πολιτικά τραγούδια παλαιότερων δεκαετιών (Θεοδωράκης, Λοΐζος, Λεοντής, Μούτσης, Θάνος Μικρούτσικος) αλλά και τραγούδια σύγχρονων  τραγουδοποιών (Τσακνής, Κατσιμίχα, Πανούσης κ.α).
Μετρώντας μια συνεπή παρουσία 16 ετών στο χώρο της δισκογραφίας και μετά από την αδιαμφισβήτητα πετυχημένη δουλειά «Ξένιος, η Κρήτη εντός μου», ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στη σκηνή με διάθεση ηλεκτρική και πάντα λυρική, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.
Έχοντας μαζί του τη νεαρή τραγουδίστρια, Φρόσω Στυλιανού, και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών να τον πλαισιώνουν, ο Μίλτος Πασχαλίδης, αφηγείται με τον μοναδικό ερμηνευτικό του τρόπο τραγούδια διαχρονικού προβληματισμού και φυσικά μοιράζεται με το κοινό … τις «Κακές του Συνήθειες».
BARREL HOUSE.
Λάρνακα
Διεύθυνση: Ιωάννη σικούτρη 3
Τηλ 24622455/  99331088