Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

H Μόδα των "Fake Followers"



Fake Followers


To παρακάτω άρθρο το διαβάσαμε στο suit.gr . Παρουσιάζει δε μεγάλο ενδιαφέρον για να κατανοήσουμε τις τεχνικές και τα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποιούν οι marketers προκειμένου να προκαλέσουν το ιδανικό buzz στην αγορά... Προσοχή λοιπόν στις κακοτοπιές !!!

Πάταγο έκανε το hashtag #FakeFollowersGR στο twitter στα μέσα Αυγούστου, αποκαλύπτωντας το πόσους ψεύτικους λογαριασμούς έχει κάθε χρήστης στο twitter που τον ακολουθούν.
Έτσι, αρκετά γνωστά accounts είχαν ένα μεγάλο αριθμό από fake accounts που τους ακολουθούν, το οποίο είναι μια ένδειξη (και μόνο ένδειξη) ότι κάποιος marketer χρησιμοποίησε αμφιβόλου αποτελσματικότητας τεχνικές για να δείχνει πως ο λογαριασμός είχε μεγαλύτερο κοινό απ’ ότι πραγματικά είχε.Πάταγο έκανε το hashtag #FakeFollowersGR στο twitter στα μέσα Αυγούστου, αποκαλύπτωντας το πόσους ψεύτικους λογαριασμούς έχει κάθε χρήστης στο twitter που τον ακολουθούν.
Κάθε ανάλυση λογαριασμού δίνει τρεις αριθμούς: ποσοστό ψεύτικων λογαριασμών, ποσοστό ανενεργών λογαριασμών και ποσοστό ενεργών λογαριασμών.
Η δημιουργία fake accounts, ακόμα και σε ποσοστό 10% – 20% είναι ύποπτη γιατί είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήθηκαν οι fake λογαριασμοί όταν ο λογαριασμός λανσαρίστηκε προκειμένου να ακολουθήσουν και οι πραγματικοί λογαριασμοί.
Θυμάστε ένα αντίστοιχο θέμα για αγορά fans στη σελίδα σας στο Facebook; Φανταστείτε να μην έχετε αποκτήσει τους fans μέσα από ενέργειές σας αλλά μέσω direct αγορά και να κυκλοφορήσει αυτό…

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

οι Dilemma στο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου !


Οι DILEMMA live
ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΣΠΑΡΜΟΥ, Δ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ


                                     

Οι DILEMMA με ξεχωριστές εικόνες και ήχους,   ξεδιπλώνοντας   συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό, εμφανίζονται στο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου , στην τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού,  γιορτάζοντας παράλληλα και την κυκλοφορία του 2ου album τους RISE UP. Οι DILEMMA  ένα από τα πλέον πρωτότυπα και ανατρεπτικά σχήματα της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, που συνδυάζουν τον ηλεκτρονικό ήχο με τα φυσικά όργανα υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό  ταξίδι. ...  Μετρώντας 10 χρόνια μουσικής πορείας και συναυλιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό, χαρίζουν ιδιαίτερες βραδιές.
Εύγλωττοι, εκμυστηρευτικοί, αφοριστικοί, παράδοξοι, ερωτικοί, με λυρικές προεκτάσεις και ρυθμικές εναλλαγές ξεδιπλώνουν τη μουσική τους πρόταση με αναφορές στη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και την απώλεια, τη θλίψη αλλά και τη χαρά. Οι εμφανίσεις τους είναι ένας συνδυασμός μουσικής και απαγγελίας επιλεγμένων  αποσπασμάτων από τη λογοτεχνία και την ποίηση, ενώ κάποιες φορές πλαισιώνονται από χορευτική ομάδα. Το debut album τους με τον τίτλο PENDULUM”,  κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2009 από την cultroad records και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον μουσικό τύπο. Τον Απρίλιο του 2012 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους album με τον τίτλο “RISE UPαπό την deadscarlet records. Tο  album αυτό ηχογραφήθηκε τον Φεβρουάριο του 2011 στο Half Note Jazz club  της Αθήνας.
Οι DILEMMA είναι  :
Ο Σωτήρης Τράγκας: φωνή,σαξόφωνα(τενόρο-σοπράνο),φλάουτο, φυσαρμόνικα.
και η Πόπη Νταλαχάνη: φωνή, ακουστική κιθάρα, loop station, laptop .




ο Γιάννης Χαρούλης στη Ρόδο !


Γιάννης Χαρούλης
Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012
Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου


Ανοίγει τις καλοκαιρινές του συναυλίες και ξεκινά τα ταξίδια παρέα με τους μουσικούς του συνοδοιπόρους και τις ¨Μαγγανείες¨. Ο Γιάννης Χαρούλης αναζητά τα χρώματα της ¨Πρώτης Άνοιξης¨, ψάχνει ¨Αγίους¨ με ¨Οδοιπόρους¨ σκαρφαλωμένους σε ¨Ανεμόσκαλα¨ και περιμένει την βροχή που υπόσχεται η ¨Πλύστρα¨ του ουρανού. Αφήνει τους ήχους του καλοκαιριού να μπουν στα τραγούδια, να φωτίσουν τα βράδια των γιορτινών συναντήσεων.
Να μιλήσουν οι ιστορίες των κομματιών του, που αφηγούνται την χαρά, το μυστήριο της ζωής και της αλήθειας. Αυτής που δεν υπάρχει μόνο στα τραγούδια, αλλά και γύρω μας …


Info:
Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012
Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Είσοδος 20:30 μ.μ Έναρξη Συναυλίας 22:00 μ.μ
Τιμή Προπώλησης: 10€
Τιμή στην Είσοδο: 15€