Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ live στο Ηράκλειο


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
live
Παρασκευή  18 Μαρτίου
στη μουσική σκηνή «Μύλος »





Ο  Λεωνίδας Μπαλάφας, ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους  προορισμούς. Ο τραγουδοποιός ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι με ένα πρόγραμμα που φλερτάρει με  blues, reggae, jazz, rock και funk ήχους.   Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές όπως «Ταξίδι για να σε βρω», «Πλάτανος», καθώς και νέα κομμάτια απ’ την καινούργια του δουλειά «Ανοιξιάτικη μέρα» όπως ο «Πυροσβεστήρας» που έχουν ήδη αγαπηθεί απ’ το κοινό.



Μουσική Σκηνή «Μύλος»
Λαχανά και Μητσοτάκη, Ηράκλειο
Ώρα έναρξης : 22.30
Είσοδος : 15 ευρώ
Τηλέφωνο : 2810 343 149 και 6972 330 275

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΜΠΛΕ live στο Αγρίνιο


οι ΜΠΛΕ live
Σάββατο 19 Φεβρουαρίου
στο  «Οz rockstage»
στο Αγρίνιο

μαζί τους ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep

Δίνουν  σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Η δισκογραφική τους παρουσία έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία με τραγούδια όπως «Ενοχές», «Όνειρα σου τραγουδάω», «Έλα να δεις», «Στα μαύρα έχω ντυθεί», «Μία φορά κι έναν καιρό», κ.π.α.. Οι παραστάσεις τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό. Στο πρόγραμμα  εκτός από δικές τους επιτυχίες οι ΜΠΛΕ δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν με διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών όπου με τη συμμετοχή του Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep (θα τους θυμάστε από τη δεκαετία του '90 με το "Looking for a girl with a washing machine"),  με την υπέροχη φωνή του και το φοβερό tracklist απογειώνουν την παράσταση.
Συνολικά, οι Μπλε χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, funk και τζαζ.




Oz Rockstage
Κέντρου 7 Αγρίνιο
τηλ.6945959682

Μίλτος Πασχαλίδης στο «Μύλο»


Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου
στο «Μύλο», στη Θεσσαλονίκη



      Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Ανεβαίνει στη σκηνή του «Μύλου» την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου.

      Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του «Ξένιου, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο  ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.
     Έχοντας μαζί του την νεαρή τραγουδίστρια , Φρόσω Στυλιανού και εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..




ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΥΛΟΣ
Ανδ.Γεωργίου 56
Θεσσαλονίκη
 Τηλ. 2310551836- www.mylos.gr