Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Οι Dilemma στο Αίγιο !


DILEMMA
live  ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
@ ΑΝΩΝΥΜΟ cafe bar, Λόγγος.



Οι DILEMMA με ξεχωριστές εικόνες και ήχους,   ξεδιπλώνοντας   συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό, εμφανίζονται στο όμορφο café bar ANΩΝΥΜΟ γιορτάζοντας παράλληλα και την κυκλοφορία του 2ου album τους RISE UP. Οι DILEMMA  ένα από τα πλέον πρωτότυπα και ανατρεπτικά σχήματα της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, που συνδυάζουν τον ηλεκτρονικό ήχο με τα φυσικά όργανα υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό  ταξίδι δίπλα στη θάλασσα...  Μετρώντας 9 χρόνια μουσικής πορείας και συναυλιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό, χαρίζουν ιδιαίτερες βραδιές. Ένα σπάνιο παιχνίδι ανάμεσα στην κλασική , την jazz και την πειραματική σκηνή, με rock αποχρώσεις. Στο πρόγραμμα ακούγονται κομμάτια απ’ τη δισκογραφική τους δουλειά  καθώς και αγαπημένες διασκευές προσαρμοσμένες στο ύφος και τη μουσική τους ατμόσφαιρα.
Εύγλωττοι, εκμυστηρευτικοί, αφοριστικοί, παράδοξοι, ερωτικοί, με λυρικές προεκτάσεις και ρυθμικές εναλλαγές ξεδιπλώνουν τη μουσική τους πρόταση με αναφορές στη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και την απώλεια, τη θλίψη αλλά και τη χαρά. Οι εμφανίσεις τους είναι ένας συνδυασμός μουσικής και απαγγελίας επιλεγμένων  αποσπασμάτων από τη λογοτεχνία και την ποίηση, ενώ κάποιες φορές πλαισιώνονται από χορευτική ομάδα. Το debut album τους με τον τίτλο PENDULUM”,  κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2009 από την cultroad records και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον μουσικό τύπο. Τον Απρίλιο του 2012 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους album με τον τίτλο “RISE UPαπό την deadscarlet records. Tο  album αυτό ηχογραφήθηκε τον Φεβρουάριο του 2011 στο Half Note Jazz club  της Αθήνας.






DILEMMA είναι:
Σωτήρης Τράγκας: φωνή,σαξόφωνα(τενόρο-σοπράνο),φλάουτο, φυσαρμόνικα.
Πόπη Νταλαχάνη: φωνή, ακουστική κιθάρα, loop station, laptop .

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Συναυλία για τους άστεγους, στο Bolivar Beach Bar







Το Bolivar Beach Bar στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, θα φιλοξενήσει 8 μουσικά σχήματα που θα τραγουδήσουν για την ελπίδα και τους άστεγους…
 
… την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, σε άκρως εορταστικό καλοκαιρινό κλίμα.

Στην Ελλάδα σήμερα, οι επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης, της ανεργίας και της συνεχιζόμενης λιτότητας κάνουν σαφές το γεγονός:  Η φτώχεια και η κρίση δεν κάνουν πλέον διακρίσεις! Η εμφάνιση της νέας- γενιάς αστέγων, σηματοδοτεί την νέα εποχή πραγμάτων. Το ότι σήμερα έχεις μια οργανωμένη και τακτοποιημένη ζωή δεν σημαίνει ότι θα είναι έτσι και αύριο...
Είναι γεγονός, αναμφίβολο, ότι ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Για  όλους μας. Δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι και κεφάλαιο οικονομικό , όμως υπάρχουν αλλά εξίσου σημαντικά κεφάλαια. Το ανθρώπινο κεφάλαιο, οι ανθρώπινοι πόροι. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ...
Υπάρχουν κοινωνικά κεφάλαια σημαντικά όπως ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη...

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο για να κλείνεις τα μάτια σου.  Μόνος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αλλά μπορείς να κάνεις και τα πάντα.

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, σε άκρως εορταστικό καλοκαιρινό κλίμα, 8 μουσικά σχήματα θα τραγουδήσουν για την ελπίδα πως όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο ακόμα και σε δύσκολες μέρες όπως αυτές που διανύουμε. Ένα δυνατό Rock Bay πάρτι  θα πραγματοποιηθεί σε έναν πανέμορφο χώρο, το beach bar Bolivar στον Άλιμο. Τα  χρήματα που θα συγκεντρωθούν είναι αρωγή προς  την  μη κυβερνητική οργάνωση ΚΛΙΜΑΚΑ και το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων.
 

Θα παίξουν οι : 

1) Θεοδοσία Τσάτσου
2) Μatisse
3)Γιώργος Ρους
4)Νίκος Μαϊντάς (πρώην Magic de Spell)
5) Πέτρος Θεοτοκάτος
6)Dilemma
7)Βασίλης Μπαμπούνης
8)Flybywire
9)Remade



Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση  ειδών ά ανάγκης  για τον Ξενώνα και το Κέντρο Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑ(τρόφιμα, είδη ατομικής υγεινής  ( σαμπουάν, σαπούνια, ξυραφάκια κ.λ.π)  ρούχα (εσώρουχα) και παπούτσια καλοκαιρινά κ.τ.λ) 

Πρόγραμμα στήριξης αστέγων, κέντρο στήριξης αστέγων, ξενώνας βραχύχρονης φιλοξενίας 
Κωνσταντινουπόλεως 32, Κεραμεικός, Τ.Κ. 11854
Τηλ.- Φαξ. 210 3410462, Γραμμή Ενημέρωσης για την Έλλειψη Στέγης- 10520
e-mail: Homeless@klimaka.org.gr,  www.klimaka.org.gr;   www.klimaka-cosmos.net
www.astegoi-klimaka.blogspot.com
Πληροφορίες: http://www.klimaka.org.gr/newsite/KoinApok/Astegoi/Astegoi1.htm
http://www.klimaka.org.gr/newsite/downloads/LEAFLET_HOMELESS_SUPPORT__PROGRAMME_PHOTOS_NEW.pdf

All day Summer Party by Rockstuff.gr | Σάββατο 14/7 , Ακτή Βουλιαγμένης



Πάμε παραλία!


Το πρώτο μεγάλο καλοκαιρινό ολοήμερο πάρτι μας, είναι έτοιμο!


Σάββατο 14 Ιουλίου
στην Ακτή (πλαζ) Βουλιαγμένης, από τις 11 το πρωί.
Για πολλή μουσική και rock βουτιές με.... εκπλήξεις!


Πάρτε την καλύτερή σας διάθεση, την παρέα σας κι ελάτε το Σάββατο 14 Ιουλίου στην Ακτή (πλαζ) της Βουλιαγμένης.

Από τις 11 το πρωί, μέχρι... όσο αντέξουμε, θα ακούμε παρέα αγαπημένα τραγούδια για ακόμα πιο... μουσικές βουτιές.
Στην επιλογή της μουσικής και στο μικρόφωνο ο Αντώνης Λεκόπουλος με μια πολύ μεγάλη παρέα - όλους εσάς - και μερικές εκπλήξεις!
Δίπλα του, ο Τέλης Δρίλλιας, θα φροντίζει για την αρτιότητα του ήχου και τις συμπληρωματικές... ατάκες!

Την παροχή του ηχητικού και τεχνικού εξοπλισμού και την επιμέλεια του ήχου, έχει η εταιρεία Maestromedia, ενώ πολύτιμος βοηθός στην παραγωγή της εκδήλωσης και την επικοινωνία, η εταιρεία Musicom.

Φυσικά τίποτα απ' όλα αυτά που ετοιμάζουμε δε θα είχε γίνει χωρίς τη συμπαράσταση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, και της Διεύθυνσης της πλαζ. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Σας περιμένουμε!