Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Μίλτος Πασχαλίδης live!

Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Σάββατο 23 Ιουλίου

στο φεστιβάλ  «Ήχοι του Δάσους»

στο δήμο Δελφών


      Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα εμφανιστεί το Σάββατο  23 Ιουλίου στο φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους».

      Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του «Ξένιου, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο  ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.
     Έχοντας μαζί του την νεαρή τραγουδίστρια , Φρόσω Στυλιανού και εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..

Πληροφορίες
Σύλλογος Αναπτυξιακού Προβληματισμού ΕΛΙΑ
Mob:    6945466287, 6988341812,

ΜΠΛΕ live!

οι ΜΠΛΕ live
Παρασκευή 22 Ιουλίου
στο  φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους»
στο δήμο Δελφών


Δίνουν  σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Η δισκογραφική τους παρουσία έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία με τραγούδια όπως «Ενοχές», «Όνειρα σου τραγουδάω», «Έλα να δεις», «Στα μαύρα έχω ντυθεί», «Μία φορά κι έναν καιρό», κ.π.α.. Οι παραστάσεις τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό. Στο πρόγραμμα  εκτός από δικές τους επιτυχίες οι ΜΠΛΕ δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν με διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών.
Συνολικά, οι Μπλε χαρακτηρίζονται σαν ένα πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, funk και τζαζ.

Πληροφορίες
Σύλλογος Αναπτυξιακού Προβληματισμού ΕΛΙΑ
Mob:    6945466287, 6988341812,

Lexicon Project live!

Lexicon Project 
Πέμπτη 21 Ιουλίου

στο «Κ44»

Οι Lexicon Project την Πέμπτη 21 Ιουλίου επιστρέφουν στο «Κ44» ,  για να χαρίσουν μια μοναδική μουσική βραδιά.
Η μπάντα που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να καθιερωθεί στα μουσικά δρώμενα, έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση με τα τραγούδια του ομώνυμου album της, της επερχόμενής της δισκογραφικής δουλειάς, καθώς και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών μέσα απ’ το δικό της πρίσμα.. Ένα πέρασμα από την κιθαριστική ποπ της Μ. Βρετανίας μέχρι τη σύγχρονη ποπ-ροκ ελληνική μουσική σκηνή, με μια πολύ προσωπική και ενδιαφέρουσα ερμηνεία. Το φάσμα των επιρροών τους μεγάλο, αλλά η οπτική τους κοινή. Κομμάτια  όπως το «Ταξίδεψε» , «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα»  και «Χειμώνας» έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα.

Κ44

Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
Ώρα : 22.30
Τηλ. κρατήσεων : 2103423560
Είσοδος ελεύθερη

ΜΠΛΕ live!

οι ΜΠΛΕ live
Τετάρτη 20 Ιουλίου
στο  «ΝΑΙ»
στον Πειραιά


Δίνουν  σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Η δισκογραφική τους παρουσία έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία με τραγούδια όπως «Ενοχές», «Όνειρα σου τραγουδάω», «Έλα να δεις», «Στα μαύρα έχω ντυθεί», «Μία φορά κι έναν καιρό», κ.π.α.. Οι παραστάσεις τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό. Στο πρόγραμμα  εκτός από δικές τους επιτυχίες οι ΜΠΛΕ δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν με διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών .
Συνολικά, οι Μπλε χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, funk και τζαζ.



ΝΑΙ
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 2, ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ (ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΙ) : 10 ΕΥΡΩ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΠΟΤΟ : 12 ΕΥΡΩ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 22.00
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 210 4810081