Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΜΠΛΕ Σάββατο 11 Σεμπεμβρίου στο «36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ» στη Θεσσαλονίκη

«Μία φορά κι έναν καιρό», ονομάζεται το νέο τραγούδι των ΜΠΛΕ και μας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό «παραμύθι» από αυτά που είχαμε συνηθίσει να μας λένε στην παιδική μας ηλικία..

Ο Μίλτος Πασχαλίδης το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο «36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ» στη Θεσσαλονίκη




            Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, με συνεχή και αναλλοίωτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα, συνεχίζει την περιοδεία του σε πόλεις της Ελλάδας κάνοντας μια ακόμη στάση. Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά», μεταξύ Σταυρούπολης και Πολίχνης. Ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια προσωπικής δισκογραφικής πορείας και με το νέο του άλμπουμ «Ξένιος – Η Κρήτη Εντός Μου» δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του βιωματικού καλλιτέχνη, αποδίδοντας φόρο τιμής στα 16 χρόνια παραμονής του στο Νησί. 

Διονύσης Τσακνής-Λάκης Παπαδόπουλος-Γιάννης Γιοκαρίνης-Lexicon Project




Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου
 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης


     Μια ξεχωριστή συναυλία διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ,το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου. Ο Διονύσης Τσακνής, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και οι Lexicon Project, ενώνουν τις φωνές τους και μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι με μουσικές που έχουμε όλοι αγαπήσει καθώς και νέους ήχους που έχουν ήδη ξεχωρίσει .