Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012


DJ SPERY… “KAMERAV”



Το «Kamerav», είναι ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι του New Gypsy συγκροτήματος !Deladap από την Βιέννη, με την συμμετοχή του μοναδικού Βούλγαρου Jony Iliev στα φωνητικά, της Jazz φωνής των Βαλκανίων, όπως αποκαλείται.
Πρόκειται για ένα Gypsy Balkan τραγούδι, που παίρνει έναν πιο ethnic χαρακτήρα μέσα από το remix της Dj Spery που δίνει στο κομμάτι ρυθμούς που θυμίζουν αργό Moombahton!
Το τραγούδι ηχογραφήθηκε το 2009 και το remix ετοιμάστηκε τον Ιούνιο του 2012 από την Dj Spery και τον Ikee Papadimitriou, στην παραγωγή.
O Stani Vana, παραγωγός των !Deladap, ονόμασε το τραγούδι Kamerav που σημαίνει «Υπόσχεση» στην γλώσσα των Τσιγγάνων της Βουλγαρίας.


                                  
Είπε για το Kamerav…


“Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τις καλοκαιρινές νύχτες, για να εκφράσει η ψυχή τα όνειρά της.. Εκείνες τις νύχτες τις απέραντες, χαμένες μέσα στην θάλασσα και το βραδινό αεράκι όπου οι μελωδίες της καρδιάς δημιουργούν με τους ήχους της φύσης την τελειότερη αρμονία!
Τότε που μ’ ένα μαγικό τρόπο γεννιούνται μουσικές μόνο και μόνο για να συνοδέψουν τις βαθύτερες εξομολογήσεις.. για έρωτες, για πάθη , για υποσχέσεις.
Kamerav”, σημαίνει υπόσχεση στην γλώσσα των Ρομά. Υπόσχεση που ανυπομονείς να πραγματοποιηθεί ή που νοσταλγείς γιατί τελικά, δεν τηρήθηκε..
Μαζί με τη νοσταλγία, έρχονται και οι αναμνήσεις. Θα δεις να περνά από μπροστά σου ό,τι αγάπησες, ό,τι λάτρεψες.. Θα είναι τόσο μαγική αυτή η σκηνή που δε θα περιμένεις πια υποσχέσεις άλλων.. ΕΣΥ θα γίνεις η υπόσχεση του εαυτού σου!
ΕΣΥ που θέλεις να ζεις την κάθε στιγμή και την κρατάς παντοτινή σύντροφο στην καρδιά σου!”
Spery

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου