Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Μουσική σκηνή "Ρυθμός Stage" παραστάσεις Εβδομάδας


Μουσική Σκηνή  «Ρυθμός Stage»
                Από 1η Οκτωβρίου η μουσική σκηνή «Ρυθμός stage» ανοίγει τις πόρτες της και καλωσορίζει το Φθινόπωρο, με τον δικό της μοναδικό μελωδικό τρόπο… Το γνωστό μουσικό στέκι που έχει φιλοξενήσει πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες μέχρι τώρα, ετοιμάζεται και φέτος, ζεστό και ανακαινισμένο, να υποδεχτεί στη σκηνή του αρκετά ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής καθώς και να δώσει βήμα στους νέους δημιουργούς του αύριο. Δημιουργούς έτοιμους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να συζητηθούν και να λάμψουν! Υπόσχεσή του  για φέτος; Να χαρίσει στο κοινό ταξίδια στους πιο μελωδικούς προορισμούς…




Νοέμβριος 2010



ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Γιώργος Ανδρέου special guests : Κώστας Θωμαίδης, Βασιλική Καρακώστα, Μανώλης Καραντίνης
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Τρίτη 14 Δεκεμβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό



ü  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Γιώργος Αλουπογιάννης, Βαγγέλης Ασημάκης,
Σοφία Βογιατζάκη, Παντελής Καναράκης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή & Σάββατο 17 & 18 Δεκεμβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό
*Ακολουθεί δελτίο τύπου




ü  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Μίλτος Πασχαλίδης
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου                                                    
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό
*Ακολουθεί δελτίο τύπου




ΔΕΛΤΙΑ  ΤΥΠΟΥ



Γιώργος Ανδρέου
Από Τρίτη 30 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη
Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός από την Τρίτη 30 Νοεμβρίου ανεβαίνει στη σκηνή του «Ρυθμού stage» για μία σειρά ξεχωριστών εμφανίσεων. Με πρώτη καλεσμένη την Ελένη Τσαλιγοπούλου (30 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου) ο Γιώργος Ανδρέου κάθε Τρίτη μοιράζεται τη σκηνή με σημαντικούς ερμηνευτές, σύγχρονούς του αλλά και νεότερους.
Το ρεπερτόριο της παράστασης ευρύ. Περιλαμβάνει τραγούδια του Γιώργου Ανδρέου που έχουμε τραγουδήσει («Άγιος ο έρωτας», «Μικρή Πατρίδα», «Να μ’ αγαπάς» κ.α.) εξίσου όμως και τραγούδια που του αρέσει να τα «διασκευάζει» και να τα προσεγγίζει με τρόπο απρόβλεπτο, πολλές φορές, πάντα όμως σεβαστικό και αγαπητικό. Έτσι θα ακουστούν τραγούδια δημιουργών όλων των εποχών του ελληνικού τραγουδιού καθώς και κάποια της δημοτικής παράδοσης.
Μαζί του δύο σπουδαίοι μουσικοί (Βαγγέλης Καλαμαράς τύμπανα και Θοδωρής Κουέλης μπάσο) που με τη δεξιοτεχνία αλλά και τη λιτότητά τους αποδεικνύουν ότι κάποιες φορές η απλότητα δεν μπορεί παρά να προσθέτει.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου guests: Κώστας Θωμαίδης – Βασιλική Καρακώστα – Μανώλης Καραντίνης

Τρίτης 21 Δεκεμβρίου guest : Χρήστος Θηβαίος






Γιώργος Αλουπογιάννης, Βαγγέλης Ασημάκης, Σοφία Βογιατζάκη,
 Παντελής Καναράκης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος
Από  19 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Μια παρέα απλά αποφασίζει να ενώσει τη διάθεση, το ταλέντο, τη διαφορετικότητα, την αγάπη και την χαρά για αυτό που κάνει στην σκηνή. Με οδηγό το τραγούδι και μοναδικό στόχο την διασκέδαση, ο Γιώργος Αλουπογιάννης, ο Βαγγέλης Ασημάκης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Παντελής Καναράκης και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα άκρως ψυχαγωγικό  και το παρουσιάζουν από τις 19 Νοεμβρίου στην σκηνή του Rythmos stage στην Ηλιούπολη.
Μια μουσική παράσταση με πολλά αγαπημένα τραγούδια και άφθονο γέλιο. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με κέφι, μεταξύ φίλων,  με άποψη και παρεϊστικη διάθεση.
Ο Παντελής σκηνοθετεί, παίζει και τραγουδάει, ο Βαγγέλης επιμελείται το πρόγραμμα και τραγουδά με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιώργος αναρωτιέται μουσικά αν τώρα ζει ‘’τα πιο μεγάλα πράγματα’’, ο Πέτρος έχοντας στο ενεργητικό του ήδη ένα χρυσό άλμπουμ τραγουδάει για πρώτη φορά επί σκηνής και η Σοφία …παρατηρεί και με ένα πλατύ χαμόγελο αναρωτιέται ‘’ εγώ τι κάνω εδώ ? ‘’
Ε… ας αφήσουμε να ανακαλύψετε, όμως, κάτι και εσείς. Μην τα πούμε όλα !
Σημειώστε απλά την ημερομηνία και να είστε σίγουροι πως από τις 19 Νοεμβρίου, το στέκι σας κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα είναι ο Rythmos stage.






Μίλτος Πασχαλίδης
Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου


      Ο Μίλτος Πασχαλίδης ανεβαίνει στη σκηνή του  «Ρυθμού» την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου.

      Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του album «Ξένιος, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο  ηλεκτρική διάθεση. Διάθεση όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. Από την παράσταση δε θα απουσιάσουν, όμως, και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων τραγουδιών.
     Έχοντας πάντα εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους και με την παρέα της νεαρής τραγουδίστριας Φρόσως Στυλιανού, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου